Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Tokyo Art City

Tokyo Art City is de ultieme onderdompeling in 's werelds grootste, meest fascinerende en meest opwindende megalopolis. Het werd gecreëerd door het internationaal befaamde Japanse Creatieve Bureau Naked, inc. en wordt in België gepresenteerd door MB Presents. Tokyo Art City is een multisensoriële ervaring die je meeneemt op de "Yamanote Line" - de drukste en meest uitgebreide 34 kilometer lange stadstreinlijn, die de meest iconische gebieden van Tokio met elkaar verbindt en zo’n 4,5 miljoen passagiers per dag vervoert! Het wordt gepresenteerd in het gloednieuwe interactieve 360° VIAGE Digital Art Theatre en neemt je op sleeptouw in de grootste stad van de wereld: van de torenhoge Shinjuku-wolkenkrabbers tot het wemelende Shibuya kruispunt, van de veelkleurige brug in Odaiba tot de bruisende straten van Akihabara. En dat is niet alles. Tokyo Art City neemt je ook mee in de wereld van manga en onomatopea, waar je bewegingen omgezet zullen worden in een educatief en speels kunstwerk. Tot slot stap je in één van de meest mystieke en adembenemende ervaringen in het Ueno Park. Kersenbloesemblaadjes wervelen rond je heen en, tot in de kleinste details uitgewerkte, Kabuki personages, komen tot leven. Tokyo Art City komt voor de eerste keer ooit naar Europa en biedt een unieke kijk op een van 's werelds meest fascinerende culturen.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info:  tokyoartcityexpo.com
Adres: Anspachlaan 30, 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket via Tokyo Art City
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Tokyo Art City e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Tokyo Art City ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het evenement kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Tokyo Art City.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim