‘Watou 2021’ nodigt je uit van 3 juli tot 5 september

Het Kunstenfestival Watou brengt een bijzondere dialoog tussen beeldende kunst, poëzie, landschap en opvallende locaties. ‘Watou 2021’ nodigt je uit om te lezen, te voelen, te reflecteren en te connecteren. Met de kunst, de poëzie, de natuur en met elkaar. Laat je verrassen door kunst op unieke locaties langs een parcours in Watou en Poperinge. Wat denk je van een kasteel, een herenhuis of boomkwekerij? Voor gezinnen met kinderen is er het kinderparcours. Geniet van een zorgeloos bezoek dankzij de gratis pendelbus én de nabijheid van vele adresjes om de dorst te lessen of heerlijk te tafelen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.kunstenfestivalwatou.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Kunstfestival van Watou e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Kunstfestival van Watou ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het evenement kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van uw excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.kunstenfestivalwatou.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1649 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5144 (minder dan 37km) of € 1,6309 (37km - 51km) of € 1,7939 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

Waar kopen?

loader