Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

‘Watou 2021’ nodigt je uit van 3 juli tot 5 september

Het Kunstenfestival Watou brengt een bijzondere dialoog tussen beeldende kunst, poëzie, landschap en opvallende locaties. ‘Watou 2021’ nodigt je uit om te lezen, te voelen, te reflecteren en te connecteren. Met de kunst, de poëzie, de natuur en met elkaar. Laat je verrassen door kunst op unieke locaties langs een parcours in Watou en Poperinge. Wat denk je van een kasteel, een herenhuis of boomkwekerij? Voor gezinnen met kinderen is er het kinderparcours. Geniet van een zorgeloos bezoek dankzij de gratis pendelbus én de nabijheid van vele adresjes om de dorst te lessen of heerlijk te tafelen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Kunstfestival van Watou ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het evenement kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.kunstenfestivalwatou.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim