Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Wonderlijke Voyage, een waargebeurd verhaal komt tot leven!

Zeil mee naar het 18e eeuwse Oost-Indië in de nieuwste tentoonstelling Wonderlijke Voyage in de Gentse Sint-Pietersabdij. Tussen historische zeekaarten, scheepsmodellen, exotische dieren en exclusieve vondsten uit 18e-eeuwse scheepswrakken navigeer je naar een ver en fascinerend verleden en val je van de ene verbazing in de andere. Met het meeslepend audioverhaal, ingesproken door Vlaamse topacteurs, beleef je de spannende avonturen van Gentenaar de Febure vanop de eerste rij. Breng zeker ook de jongste kinderen mee, hun zoektocht leidt naar vele unieke voorwerpen op het schip.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.historischehuizen.stad.gent/nl/sint-pietersabdij/bezoek/tickets
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Wonderlijke Voyage e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Wonderlijke Voyage ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.historischehuizen.stad.gent/nl/sint-pietersabdij/bezoek/tickets.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim