Prikkel je brein in het WOM!

Het WOM (World of Mind) nodigt je uit voor een ritmische ervaring vol verrassingen en rijk aan emoties in een meeslepende reis over percepties en illusies. Dit alles op een oppervlakte van meer dan 1.500m², gelegen op de hippe Tour & Taxis-site. Meer dan 80 visuele, tactiele en auditieve illusies wachten op je. Deze ervaringen stellen de werkelijkheid in vraag in een interactief universum met een kleurrijke esthetiek. Ontmoet ook neuroloog Steven Laureys in de wetenschapshoeken, om op een leuke en verrassende manier meer te weten te komen over de vijf zintuigen en de werking van onze hersenen!
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.worldofmind.be
Adres: Tour & Taxis, Port Avenue, 86 C, 1000 Brussel
15 minuten lopen vanaf Brussel-Noord of neem de gratis pendelbus van Tour & Taxis. Wie vanuit regio Dendermonde via lijn S10 reist, kan afstappen in de halte  "Thurn-en-Taxis", op wandelafstand van World of Mind. (Regio Dendermonde: Dendermonde, Sint-Gillis, Lebbeke, Heizijde, Opwijk, Merchtem, Mollem, Asse, Zellik en Jette)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.worldofmind.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je World of Mind-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor "World of Mind" ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Noord station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.worldofmind.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim
loader