Een leuke dag vol plezier tussen de dieren

Kom je in ZOO Antwerpen uitleven tussen de dieren. Doe even gek als de jonge gorilla’s in de Mensapenvallei. De kleinste kruipt voorzichtig rond maar grote zus steelt de show. De gorillakleuter klimt, slingert en ravot erop los. Hoor je de leeuw brullen? Dan ben je in de buurt van het Leeuwenpad. In deze nieuwe speeltuin kunnen jonge speelvogels klauteren en springen en nadien even uitblazen op de bankjes. Nog niet moe? Zet het avontuur verder in de Berenvallei, de nieuwe speeltuin in het brilberenverblijf. Vergeet ook zeker niet om de schattige koala, nieuwsgierige stokstaartjes en stoere neushoorns bezoekje te brengen.

Mis niets van je bezoek, download het plan van ZOO Antwerpen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.ZOOantwerpen.be
Adres: Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ZOOantwerpen.be
  2. Op je toegangsticket staat vermeld hoe je een code voor de aankoop van een Discovery Ticket kan verkrijgen. 
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor ZOO Antwerpen ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het park kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.ZOOantwerpen.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader