Beleving in een groene oase: een dag vol plezier en verwondering

Welkom in ZOO Antwerpen, dé rustgevende oase in de stad. De jonge gorilla’s verwarmen ieders hart in de Mensapenvallei. De leeuwentroep stoeit en ravot, net als onze kleinste bezoekers in de aanpalende speeltuin. Ga zeker ook langs alle warme gebouwen zoals het Kleinapengebouw, de Wintertuin, het Mensapenverblijf, het Reptielengebouw, de Egyptische Tempel en Vriesland met de pinguïns en de kleurige vissen in het rifaquarium!

Bovendien krijg je vanaf 6 november 2023 t/m 9 februari 2024 toegang aan het wintertarief met een mooie korting van € 5 op je dagticket.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.ZOOantwerpen.be
Adres: Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ZOOantwerpen.be
  2. Op je toegangsticket staat vermeld hoe je een code voor de aankoop van een Discovery Ticket kan verkrijgen. 
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor ZOO Antwerpen ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het park kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ZOOantwerpen.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader