Neem de Ronde-trein en beleef de wedstrijd live!

Op zondag 3 april 2022 vindt de 106de Ronde van Vlaanderen plaats. Een absolute hoogdag voor menig wielerliefhebber, en misschien staan dit jaar de Belgische kampioenen Lotte Kopecky en Wout Van Aert op het hoogste schavot?

Vermijd rijstress en het zoeken naar een parkeerplaats en neem de trein!

In samenwerking met de organisatoren worden, naast het gewone treinaanbod, extra treinen (pdf) voorzien tussen Gent-Sint-Pieters, Oudenaarde en Ronse om je vlot naar het epicentrum van de Ronde en terug naar huis te brengen. Ook vanuit Kortrijk, Brussel en Brussels Airport Zaventem kan je rechtstreeks van en naar de Ronde in Oudenaarde sporen.

Meer info: www.derondeinoudenaarde.be

Door de verwachte drukte raden we af om tijdens het weekend van de Ronde van Vlaanderen je fiets mee te nemen op de treinen naar Oudenaarde en Ronse.

Koop het Weekend Ticket en geniet van 50% korting* op je heen- en terugreis.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader