Neem de Ronde-trein en beleef de wedstrijd live!

Op zondag 2 april 2023 vindt de 107de editie van de Ronde van Vlaanderen plaats. Na zes edities start Vlaanderens Mooiste voor de mannen opnieuw in hartje Brugge. De jubileumeditie van de vrouwen start naar goede gewoonte in Oudenaarde. Wie fietst er als eerste over de Oude Kwaremont en de Patersberg? Wie gaat ervandoor op de Koppenberg en wie staat er op het einde op het hoogste schavot in Oudenaarde? Is het Wout Van Aert en Lotte Kopecky? Ontdek het zelf en beleef de absolute hoogdag van het wielrennen live met de trein.

Vermijd rijstress en het zoeken naar een parkeerplaats en neem de trein!

Vanuit verschillende steden van ons land, heb je rechtstreekse treinverbindingen naar Oudenaarde. Zoals:

  • Gent-Sint-Pieters – Oudenaarde – Ronse: verhoogde frequentie (1 trein per uur tussen 10u en 13u) door de inleg van extratreinen bij de heen- en terugreis, met stops o.a in De Pinte en Oudenaarde.
  • Oostende – Brussel – Brussels-Airport Zaventem, met stops o.a. in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.
  • Vanuit Antwerpen: Antwerpen-Centraal via Gent-Sint-Pieters naar Oudenaarde en Ronse.
  • Vanuit Frankrijk: Lille Flandres (FR) via Kortrijk naar Oudenaarde. 

Meer info op De Ronde in Oudenaarde

Door de verwachte drukte raden we af om tijdens het weekend van de Ronde van Vlaanderen je fiets mee te nemen op de treinen naar Oudenaarde en Ronse.

Koop het Weekend Ticket en geniet van 50% korting* op je heen- en terugreis.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim