Met de trein naar Couleur Café!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Couleur Café kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Brussel-Zuid
 • Geldig van 23 t.e.m. 26 juni
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"
 • MIVB Event Pass voorzien door de organisator van het festival

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Couleur Café alleen kopen op nmbs.be/couleurcafe, vanaf 31/05/2023 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Treinticket Couleur Café kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Couleur Café met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Couleur Café met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Couleur Café met Charleroi-Central als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Couleur Café geldig naar het station Brussel-Zuid. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Couleur Café op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Couleur Café op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

Event Train Tickets Couleur Café staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Couleur Café

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket, kan je op deze pagina vanaf 31/05/2023 – 10 u. een Event Train Ticket Couleur Café kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.
Omdat Event Train Tickets Couleur Café op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Ja. Met de MIVB-code bij je festivalticket, kan je een gratis Event Pass afhalen aan een Go-verkoopautomaat van de MIVB. Met de Event Pass kan je gebruikmaken van de metro H/T. Vanuit station Brussel-Zuid brengt metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) je in geen tijd tot Couleur Café (halte Heizel).

Couleur Café

Het groenste urban festival van het land maakt zich op voor zijn 32ste editie. Op 23, 24 en 25 juni 2023 vormt het adembenemende Osseghempark onder het Atomium voor de vierde keer het scenario voor 6 podia en DJ-stages met gevestigde en opkomende hiphop-, soul-, funk-, dance-, reggae- , dub- en afro-artiesten, een karrenvracht aan belevenissen en culinaire hoogtepunten, een betoverende inkleding en duizenden prachtige mensen die de verscheidenheid van België perfect belichamen. Couleur Café is meer dan een festival, het is een wereldreis om nooit te vergeten. En dat al 32 jaar lang.

check2-anim