De verkoop van je Event Train Ticket voor Esperanzah 2023 start op 05/07/2023.

Met de trein naar Esperanzah!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Esperanzah! kopen.
 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Floreffe 
 • Geldig van 27 t.e.m. 31 juli
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"
 • Festival en Camping Festif op 15min te voet van station Floreffe, voor Camping Famille is er een gratis shuttle

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Esperanzah alleen kopen op nmbs.be/esperanzah. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket Esperanzah kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket Esperanzah met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket Esperanzah met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket Esperanzah met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Central.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket Esperanzah geldig naar het station Floreffe. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Esperanzah op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Esperanzah op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Event Train Ticket Esperanzah staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Reizen met de trein van/naar het festival

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina een Event Train Ticket Esperanzah kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Floreffe.
Omdat Event Train Tickets Esperanzah op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Neen, de shuttlebus van station Floreffe naar en van de camping familiale is gratis voor iedereen met een festivalticket.

Er zijn geen speciale nachttreinen. 

Everybody needs a bit of Esperanzah!

Een festival voor muziek en beeldende kunst waar je goed geluid, artistieke nuggets van overal, lekker eten, een veiliger feest, swag... kunt delen. En dit jaar, tot donderdag voor een ultra feestelijke "nocturne"! 4 dagen feest die je niet mag missen in de Abdij van Floreffe, van 27 tot 30 juli 2023!

Meer info: www.esperanzah.be
check2-anim
loader