Kom op 29/05 terug om jouw Event Train Ticket te verkrijgen voor Graspop Metal Meeting 2024.

Met de trein naar Graspop Metal Meeting!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Graspop Metal Meeting kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Mol of Lommel
 • Geldig van 19 t.e.m. 24 juni
 • De code bestaat uit 16 tekens en begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB"
 • NMBS voorziet extra capaciteit op woensdag, donderdag en maandag
 • Gratis shuttlebus van station Mol naar/van het Festivalpark.

Kies je bestemming: Mol of Lommel

Event Train Ticket Graspop Metal Meeting - MOL
Tegen -50% H/T naar station Mol als je naar het festivalterrein, Camping Boneyard, Camping Inferno of Metal Park reist. Eindtraject H/T met gratis shuttlebus.
Event Train Ticket Graspop Metal Meeting - LOMMEL
Tegen -50% H/T naar station Lommel als je in Devil’s Lake logeert. 

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Graspop Metal Meeting alleen kopen op nmbs.be/graspop. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket Graspop Metal Meeting kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket Graspop Metal Meeting met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket Graspop Metal Meeting met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket Graspop Metal Meeting met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Central.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket Graspop Metal Meeting geldig naar het station Mol of Lommel. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Graspop Metal Meeting op deze pagina te kopen.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Graspop Metal Meeting op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Event Train Tickets Graspop Metal Meeting staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Reizen met de trein van/naar het festival

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina een Event Train Ticket Graspop Metal Meeting kopen. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Mol en Lommel.
Omdat Event Train Tickets Graspop Metal Meeting op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Neen, de shuttlebus van station Mol naar en van de festivalsite en camping is gratis voor iedereen met een festivalticket.

Tussen het Mol-station en het Festival-terrein, de Camping Boneyrad en de Camping Inferno:
 • Woensdag: tussen 13.30 en 22.30 uur
 • Donderdag: tussen 7.00 en 2.30 uur
 • Vrijdag, zaterdag en zondag: tussen 8.00 en 2.30 uur
 • Maandag: tussen 7.30 - 13.00 uur
Naar de Metal Park camping:
Er is geen openbaar vervoer meer tot aan de Kempische Meren. Je zal gebruik moeten maken van een taxi.

Naar Camping Devil's Lake:
Vanaf het station van Lommel neem je best een taxi of De Lijn bus 272 tot aan halte Vossemeren. Van daar is het nog 1,5km wandelen tot aan de ingang van het park.

OVER GMM 2024

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal en hard rock scene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hard rock en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 tot en met 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Meer info: www.graspop.be
check2-anim