Met de trein naar Graspop Metal Meeting!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Graspop Metal Meeting kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Mol of Lommel
 • Geldig van 14 t.e.m. 19 juni
 • Gratis shuttlebus van station Mol naar/van het Festivalpark.
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"

Kies je bestemming: Mol of Lommel

Treinticket Graspop Metal Meeting - MOL
Tegen -50% H/T naar station Mol als je naar het festivalterrein, Camping Boneyard, Camping Inferno of Metal Park reist. Eindtraject H/T met gratis shuttlebus.
Treinticket Graspop Metal Meeting - LOMMEL
Tegen -50% H/T naar station Lommel als je in Devil’s Lake logeert. 

Mijn treinticket

Je kan het Treinticket Graspop Metal Meeting alleen kopen op nmbs.be/graspop, vanaf 24/05/2023 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Treinticket Graspop Metal Meeting kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Graspop Metal Meeting met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Graspop Metal Meeting met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Graspop Metal Meeting met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Central.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Graspop Metal Meeting geldig naar het station Mol of Lommel. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Graspop Metal Meeting treinticket op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Graspop Metal Meeting treinticket op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

Treintickets Graspop Metal Meeting staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Reizen met de trein van/naar het festival

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina vanaf 24/05/2023 – 10 u. een Treinticket Graspop Metal Meeting kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Mol en Lommel.
Omdat Treintickets Graspop Metal Meeting op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Neen, de shuttlebus van station Mol naar en van de festivalsite en camping is gratis voor iedereen met een festivalticket.

OVER GMM 2023

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hard rock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore, en nog veel meer. GMM 2023 het metalen hoogte punt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

check2-anim