Na een uitverkochte arenatournee, twee speciale One Night Only shows in New York en Londen, worden nu nog meer iconische locaties omgetoverd tot “Harry’s House”, dit ter ondersteuning van zijn jongste album “Harry’s House”. Het nieuwe Europese luik van de tournee worden ook de eerste stadion- en open air concerten van Harry Styles in de regio. Op zaterdag 24 juni houdt Harry Styles’ Love On Tour 2023 halt in het Festivalpark in Werchter. Wet Leg is er bij als special guest.

Met de trein naar Harry Styles

 • Neem het Weekend Ticket: 50% korting op je heen- en terugreis naar station Leuven
 • Er is een betalende shuttlebus van en naar het Festivalpark (dagticket van De Lijn)
 • Extra treinen 's avonds vanuit Leuven: check de routeplanner om je terugreis te plannen
Meer info: www.livenation.be

Meer info over je reis naar Harry Styles

Er zal zaterdagavond 24 juni 2023 een extra laatavondaanbod zijn vanuit Leuven dat voor iedereen met een geldig vervoerbewijs toegankelijk is. Je zal deze treinen terugvinden in de routeplanner.

Je kan een Weekend Ticket kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Weekend Ticket met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Weekend Ticket  met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Weekend Ticket met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Central.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Weekend Ticket geldig naar het station Leuven. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt van station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog een Brussels Airport Supplement kopen.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader