Kom op 21/06 terug om jouw Nachttrein Ticket te verkrijgen voor Hype-O-Dream 2023.

Neem de trein naar Hype-O-Dream

 • Heenreis met de gewone trein naar station Waregem op 14 of 15 juli
 • Terug met de nachttrein in de nacht van zaterdag 15 juli op zondag 16 juli richting Poperinge (Check de uren van de nachttrein (pdf))
 • voor € 16,50
 • voorverkoop op 21/06 om 10u
 • de festivalsite ligt op slechts 10 minuutjes stappen van het station
Let op: Je kan een speciale nachttrein alleen nemen met het overeenstemmende Nachttreinticket Hype-O-Dream. Het aantal plaatsen op de nachttrein is beperkt! Check de uren van de nachttrein (pdf).

Koop je Nachttreinticket Hype-O-Dream vanaf 21 juni 2023

Bestemming Poperinge, in de nacht van 15 op 16 juli
Nachttreinticket Hype-O-Dream - POPERINGE
Heenreis met een gewone trein naar keuze, terug met de nachttrein naar Poperinge
De nachttrein stopt in Harelbeke - Kortrijk – Bissegem – Wevelgem – Menen – Wervik – Komen – Ieper – Poperinge.

Mijn treinticket

Je kan het Nachttrein Ticket Hype-O-Dream alleen kopen op deze pagina vanaf 21/06.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Je hebt een Nachttrein Ticket Hype-O-Dream nodig om met de trein naar en van het festival te reizen.

Je kan een Nachttrein Ticket Hype-O-Dream kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Kies Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation voor je Nachttrein Ticket Hype-O-Dream.
 • als je landt op Brussels Airport: kies Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation voor je Nachttrein Ticket Hype-O-Dream. Bovenop je treinticket moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: kies Charleroi-Zuid als vertrekstation voor je Nachttrein Ticket Hype-O-Dream. Je hebt bovendien een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Nachttrein Ticket Hype-O-Dream geldig naar het station Waregem. Kies voor je Nachttrein Ticket Hype-O-Dream het eerste Belgische station na de grens in:
  • ovanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • ovanuit Duitsland: Hergenrath
  • ovanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • ovanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt van station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog een Brussels Airport Supplement kopen. Terugreizen naar Brussels Airport - Zaventem na het concert gaat niet want er is geen speciale nachttrein naar dit station.
Treintickets Hype-O-Dream staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Alles over je terugreis met de nachttrein

In het station Waregem is er een toegangscontrole voor het instappen in de speciale nachttrein. Je kan een nachttrein alleen nemen met het overeenstemmende Nachttrein Ticket Hype-O-Dream. Omdat Nachttrein Tickets Hype-O-Dream op naam staan, moet je hier je treinticket met de juiste code en je identiteitskaart tonen.

1 nachttrein rijdt vanuit Waregem in de nacht van 15 op 16 juli 2023 en stopt in: Harelbeke - Kortrijk – Bissegem – Wevelgem – Menen – Wervik – Komen – Ieper– Poperinge. 

Check de uren van de nachttrein (pdf)

Het aanbod nachttreinen wordt bepaald door een commerciële overeenkomst met de festivalorganisator. De herkomst van de bezoekers is de basis hiervoor.

HYPE-O-DREAM

Het festival Hype-O-Dream heeft door de jaren heen een eigen identiteit ontwikkeld. Een toegankelijke mix van dance en meer innovatieve genres zoals hip-hop, R&B, deep house en recentelijk ook techno. Dit worden opnieuw de basisingrediënten voor de 2-daagse editie in 2023. Laat u onderdompelen in de wereld van de piraten op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli en geniet van de verbluffende line-up en special effects. AHOI MATES.

Meer info: www.hype-o-dream.be
check2-anim
loader