Misschien zag je er al eentje hangen in je trein – een van de boodschappen die het jou en je medepassagiers aangenamer willen maken om te reizen. Misschien heb jij er zelfs een rol in gespeeld?

De aangenaamste rit

Wij vroegen ons af hoe we de treinrit van onze passagiers nog comfortabeler kunnen maken. En niemand die beter weet wat reizigers willen dan... onze reizigers zelf, natuurlijk. Via verschillende bevragingen bij zowel treinreizigers als onze eigen medewerkers peilden we naar de vereisten voor een ontspannende rit.

Gouden reistips

Al deze feedback bundelden we en deelden we op in 14 vaak terugkerende thema's. Van rust in de trein, het zorgen voor een vrije doorgang tot propere perrons en toiletten.

Op deze pagina krijg je een voorsmaakje van enkele van deze gouden reistips. Het volledige resultaat zie je de komende weken en maanden verschijnen in jouw trein.

Bedankt aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Maar vooral: bedankt aan alle reizigers die er mee voor willen zorgen dat het fijn reizen is, voor jou én je medereizigers.

We wensen je alvast een aangename reis.😉

check2-anim