Je vertrekt of keert terug van een reis via de luchthaven van Brussels Airport of Charleroi Airport? Neem de trein en reis van/naar jouw vliegtuig zonder stress! Vanuit de meeste Belgische stations reis je makkelijk met de trein naar en van Brussels Airport en Charleroi Airport, met een directe verbinding of met een overstap.

Jouw voordeel

  • reis comfortabel tot aan de terminal
  • bespaar op een parkeerplaats
  • vermijd files
  • maximale ontspanning met onze all-in tickets

Geef op onze online reisplanner jouw vertrekstation aan en vervolgens "Brussels Airport". Je trein komt aan op de benedenverdieping in het hartje van de luchthaven, en de lift of roltrap brengt je dan rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven.

Om Charleroi Airport te bereiken, is er een busverbinding vanaf de stations Luttre, Charleroi-Centraal en Fleurus. Als je van buiten de regio Charleroi komt, moet je dus eerst een treinticket kopen naar Luttre, Charleroi-Centraal of Fleurus.

Psssst, neem je voorzorgen om op tijd aan te komen zodat je je vlucht niet mist. Check de uren van je aansluitingen en twijfel niet om een vroegere trein te nemen.
Brussels Airport - Zaventem
Instappen en je bent vertrokken.

De trein naar Brussels Airport-Zaventem brengt je bijna tot in de terminal! Er is een extra supplement nodig op je ticket naar de luchthaven.

Het Brussels Airport Supplement (Diabolo) is automatisch toegevoegd aan de meeste tickets naar of van Brussels Airport-Zaventem
Brussels South Charleroi Airport
Kies voor een makkelijke treinreis naar Charleroi Airport

Ga met de trein naar Charleroi-Centraal en neem een directe bus naar de luchthaven van Charleroi! Combineer je treinticket met een busticket

Je kan ook je busticket van Charleroi-Centraal naar de luchthaven apart aankopen.
Ben je op zoek naar een parking in de buurt van het station? Met je treinticket krijg je korting op het parkeertarief op de parkings van NMBS-parking.
check2-anim
loader