Ben je ouder dan 26 jaar en reis je vaak alleen of met anderen? Profiteer van 10 reizen tegen een vast tarief in heel België.

  • geldig in heel België
  • voordelig tarief: € 102 voor 10 enkele reizen in 2e klas (€ 99 in de app)
  • meer comfort? Voor € 157 reis je in 1e klas (€ 154 in de app)
  • 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum
  • de Standard Multi kan gebruikt worden door meerdere personen en Standard Multi op de app ook, op voorwaarde dat de eigenaar van het My NMBS-account aanwezig is tijdens de reis
Reis je tijdens het weekend? Geniet dan van 50% korting op je heen- en terugreis met het Weekend Ticket! 

Ja, dat mag, maar het Brussels Airport Supplement is niet inbegrepen in de prijs van je Multi. Per persoon en per traject moet je dus nog een afzonderlijk Brussels Airport Supplement kopen.

Om door de toegangspoortjes van het station Brussels Airport-Zaventem te gaan, moet je de barcode of QR-code op dit Brussels Airport Supplement scannen.

Lees alles over het Brussels Airport Supplement

Reis je naar Charleroi Airport? Gebruik je Multi en stap op de trein richting Luttre, Charleroi-Centraal of Fleurus. Daarna brengt de TEC-bus je naar Charleroi Airport met het Charleroi Airport Ticket.

Om vanaf Charleroi Airport te reizen, neem je eerst de TEC-bus naar Luttre, Charleroi-Centraal of Fleurus met het Charleroi Airport Ticket. Gebruik daarna je Multi om op de trein naar het station van jouw keuze te stappen.

Reis je 2 tot 3 dagen per week naar het werk?


Ontdek het nieuwe Flex Abonnement

check2-anim