Neem de regenboogtrein en neem deel aan de Brussels Pride

Sluit de Pride Week feestelijk af en kom op 20 mei naar de Brussels Pride in het teken van inclusie, belangenbehartiging, veiligheid en duurzaamheid. 
Dit jaar steunt de Brussels Pride Amnesty International met dezelfde slogan: Protect the Protest. Iedereen heeft het recht om te demonstreren en op te komen voor zijn/haar rechten, eender waar ter wereld.

Programma van het event

  • Vanaf 12u kan je terecht bij de Pride Village: kom je informeren over verschillende verenigingen die actief zijn in de LGBTQIA+-gemeenschap
  • De Pride Parade start om 14u aan de Kunstberg. Tijdens de parade worden diversiteiten en tolerantie gevierd
  • Concerten en DJ sets: 3 podia worden opgetrokken op het De Brouckèreplein, aan de Beurs en op de Kunstberg

Een NMBS-trein in de kleuren van de Belgian Pride

Vanaf 17 mei stelt NMBS een regenboogtrein in dienst. Deze trein staat symbool voor de strijd tegen homofobe en transfobe discriminatie en voor een inclusieve maatschappij. Wie weet heb jij het geluk om met deze trein naar de Brussel Pride te reizen?

Wablief? Treintickets kosten de helft* van vrijdagavond t.e.m. zondag? Ja, ik wil mee profiteren! 

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim