"Ik heb mijn koptelefoon niet meer losgelaten sinds ik een paar jaar geleden de wereld van de podcasts ontdekte. Ik hou vooral van programma’s die verschillende onderwerpen met humor behandelen, maar ook van audioseries en persoonlijke verhalen."

Marie

“Mosselen om half twee” van Xander De Rycke

Elke week bespreekt een groep vrienden grappige en interessante gebeurtenissen die hen zijn overkomen. De show kreeg de Cutting Edge Award voor het beste radioprogramma. Mis deze podcast niet!
Instant nostalgie : beluister de afdeling “Mosselen en Voegelkes V2

« Reisgenoten » van Niels de Jager en Daisy Scholte

Of je nou op zoek bent naar inspiratie voor je volgende reis, tips nodig hebt over een specifieke bestemming of het gewoon heerlijk vindt om weg te dromen bij bijzondere reisverhalen... De Reisgenoten podcast heeft elke reiziger een verhaal te bieden.
In de eerste episode "Backpacken door Bangladesh" deelt Daisy haar reiservaringen in het verrassende Bangladesh, vertelt Niels een gênant verhaal over een treinreis in Servië. Tot slot behandelen de reisgenoten het onderwerp ‘geld afhalen in het buitenland’.

“Ochtend in Pretparkland” van Erwin Taets

Fan van sensatie en avontuur op spectaculaire attracties en achtbanen? Ontdek de podcast die volledig gewijd is aan plezier en ontdekkingen in pretparken.
Een speciale selectie voor de komende maanden: “Walibi Belgium opent Karma World”. De podcast gaat over de geheimen van Walibi’s nieuwe attractie!

« Buffons », een franstalige podcast waar je het water van in de mond krijgt.

Wie vakantie zegt, zegt warmte en ontspanning en… lekker eten! Het is het seizoen bij uitstek voor culinaire hoogstandjes en aperitief. Mis deze Foodcast niet! Een leuke manier om je taallessen op te frissen.
Het is logisch dat we de aflevering “Barbecue: Parijs, Texas” aanbevelen. Smakelijk!

Vond je de podcast over de nieuwe attractie van Walibi leuk? Ontdek onze B-Dagtrips naar pretparken in België!

loader