tour de france

Met de trein naar het grootste sportevenement van het jaar!

Je wil live de Brussels Grand Départ bijwonen en je favoriete renners op 6 en 7 juli gaan aanmoedigen in Brussel?

Met een Weekendbiljet geniet je verschillende voordelen:
  • je geniet 50%* korting op je heen- en terugreis met de trein
  • je hoeft je geen zorgen te maken over files, afgesloten wegen, omleidingen of het zoeken van een parkeerplaats
  • wanneer je je parkeert in het station van vertrek in een betalende NMBS-parking, dan geniet je een aanzienlijke korting op je parkeerticket
  • je reist naar believen met de trein in de zone Brussel tijdens de geldigheidsperiode van het Weekendbiljet. Gemakkelijk om van de ene plaats van het parcours naar de andere te reizen
Je hebt geen zin om naar Brussel af te zakken, maar je wil toch de 1e etappe bijwonen? Je kan met het Weekendbiljet natuurlijk reizen naar waar je wil in België. Bijvoorbeeld, ga de renners aanmoedigen op de Muur van Geraardsbergen.

Je wil op 8 juli naar Binche voor de 3e etappe van de Tour?

Het Ticket Etape Binche is ideaal voor jou!
Ook hier geniet je 50%* korting op je heen- en terugreis met de trein naar Binche.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1574 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5046 (minder dan 37km) of € 1,6204 (37km - 51km) of € 1,7824 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

Ter gelegenheid van de doortocht van de Ronde van Frankrijk in België, wordt de treindienst naar Brussel versterkt. Ontdek alle extra treinen van 6 juli en 7 juli.