tour de france

Met de trein naar het grootste sportevenement van het jaar!

Je wil live de Brussels Grand Départ bijwonen en je favoriete renners op 6 en 7 juli gaan aanmoedigen in Brussel?

Met een Weekendbiljet geniet je verschillende voordelen:
  • je geniet 50%* korting op je heen- en terugreis met de trein
  • je hoeft je geen zorgen te maken over files, afgesloten wegen, omleidingen of het zoeken van een parkeerplaats
  • wanneer je je parkeert in het station van vertrek in een betalende NMBS-parking, dan geniet je een aanzienlijke korting op je parkeerticket
  • je reist naar believen met de trein in de zone Brussel tijdens de geldigheidsperiode van het Weekendbiljet. Gemakkelijk om van de ene plaats van het parcours naar de andere te reizen
Je hebt geen zin om naar Brussel af te zakken, maar je wil toch de 1e etappe bijwonen? Je kan met het Weekendbiljet natuurlijk reizen naar waar je wil in België. Bijvoorbeeld, ga de renners aanmoedigen op de Muur van Geraardsbergen.

Je wil op 8 juli naar Binche voor de 3e etappe van de Tour?

Het Ticket Etape Binche is ideaal voor jou!
Ook hier geniet je 50%* korting op je heen- en terugreis met de trein naar Binche.

*Korting alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan het vaste bedrag per rit van € 1,1400 in 2e klas en van € 1,4820 (voor afstanden tot en met 36 km), € 1,5960 (van 37 km tot en met 51 km) of € 1,7556 (vanaf 52 km) in 1e klas. De minimumprijs per rit bedraagt evenwel € 2,40 in 2e klas en € 3,10 in 1e klas. De maximaal aangerekende afstand is 150 km per rit.

Ter gelegenheid van de doortocht van de Ronde van Frankrijk in België, wordt de treindienst naar Brussel versterkt. Ontdek alle extra treinen van 6 juli en 7 juli.
loader