Neem de trein naar Paradise City

  • Trein en gratis bus brengen je vlot en zorgeloos naar het festival en de camping.
  • Heen en terug vanuit elk station in België naar station Vilvoorde.
  • Kies de reisformule die jou het best past.

2 REISFORMULES:

REISFORMULE 1: Heen en terug met gewone treinen
Dit is je optie als je op de camping verblijft, als je niet tot het einde van de festivaldag blijft of als je een dagticket voor zondag hebt.
Koop een Treinticket Paradise City en reis H/T tegen halve prijs met gewone treinen vanuit elk Belgisch station.
REISFORMULE 2: Heen met een gewone trein, terug met een speciale nachttrein
Dit is je optie als je een dagticket voor vrijdag of zaterdag hebt en tot het einde van de festivaldag blijft.
Koop een Treinticket Paradise City Nachttrein. Je reist voor € 15,40 heen met een gewone trein en terug met een speciale nachttrein naar 11 mogelijke stations.

Let op: je kan een nachttrein alleen nemen met een Treinticket Paradise City Nachttrein. Je treinticket geldt als een reservering. Het aantal plaatsen op de nachttreinen is beperkt!

PARADISE CITY 2022

De 3 feestvolle dagen van Paradise City vinden plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli op het landgoed van Château de Ribaucourt te Perk. Een kwaliteitsvol elektronisch muziekprogramma en milieuverantwoordelijkheid hebben altijd al in het DNA van het festival gezeten. Het team wil de festivalgangers en artiesten sensibiliseren en neemt elk jaar nieuwe initiatieven om de ecologische voetafdruk te beperken.

Shuttlebus station Vilvoorde

Bij je aankomst in het station Vilvoorde is er een shuttlebus voorzien naar het festival. Hiervoor dien je de signalisatie te volgen die je tot de tijdelijke bushalte zal brengen.  

Opgelet: Hou er rekening mee dat de shuttles ongeveer 2 keer per uur zullen rijden en de capaciteit gelimiteerd is. Neem dus geen risico’s en kom op tijd zodat je op je geliefd festival geraakt.

Meer info: www.paradisecity.be
loader