Batibouw 2024: bouwen aan morgen

BATIBOUW is al 65 jaar de grootste ontmoetingsplaats voor particulieren en bouwprofessionals van ons land. Met enkele honderden, gerenommeerde exposanten biedt de beurs een uitzonderlijk platform voor liefhebbers en specialisten op vlak van bouwen, renoverenen interieur.

Vorig jaar zakten maar liefst 157.000 bezoekers af naar Brussels expo omzich te laten onderdompelen in de expertise van de exposanten. Dit jaar zal er op vlakvan innovatie en duurzaamheid weer heel wat nieuws te ontdekken vallen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.batibouw.com
Adres: Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel (20 minuten met de metro vanaf Brussel Zuid - lijn 6 richting Koning Boudewijn - niet inbegrepen in het Discovery Ticket)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op brussels-expo.com
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Batibouw e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Alle houders van een e-ticket voor Batibouw ontvangen een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee ze voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kunnen reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via brussels-expo.com.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim