Beleef Wakala met het hele gezin!

Of je nu piepjong, stokoud, of iets daartussen bent: iedereen beleeft plezier in Bellewaerde Park! Spetter erop los in de waterattracties, roetsj omhoog en omlaag op de familycoasters, en geniet met het hele gezin van alle familie-attracties.

Ga je naar Bellewaerde Park, dan laat je je verrassen door een exotische beestenboel. Van aap tot zebra, alle dieren zijn bizon-der! Brul van de spanning bij de leeuwen en Amoertijgers, steek je nek uit bij de giraffen en laat je op het verkeerde been zetten door de flamingo’s ...

Wandel door het uitgestrekte park met bloemenperken en fonteintjes, geniet van het groen en ontdek dé parel van het park: het bloemenkasteel met meer dan 200.000 kleurrijke zomerbloemen!

Ontdek Wakala: de nieuwste avontuurlijke familiecoaster van Bellewaerde Park. Kleine en grote durvers gaan samen op avontuur, in het spoor van een indianenstam. Raas tussen de bomen door, stijg uit boven het water en voel je het opperhoofd van Bellewaerde Park. Uch, mag ik nog een keer?

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Meer info: www.bellewaerde.be
Adres: Meenseweg 497, 8902 Ieper

Bereikbaar vanaf station Ieper met bus De Lijn 80 Ieper-Menen. Reizigers vanuit Kortrijk zijn sneller door af te stappen in station Menen en daar de bus richting Ieper te nemen.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je toegangsticket op www.bellewaerde.be en voeg een gratis voucher voor korting op de trein toe aan je mandje.
  2. Je ontvangt je Discovery Ticket code(s) in een mail van Bellewaerde. Het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van een toegangsticket voor Bellewaerde koos je ervoor om een gratis voucher voor korting op de trein te ontvangen? Dan ontvang je van Bellewaerde een code voor de aankoop van een Discovery Ticket waarmee je voor de helft van de prijs met de trein heen en terug kunt reizen naar het pretpark.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
Je ontvangt je Discovery Ticket code(s) in een mail van Bellewaerde. Het is een code van 16 tekens.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader