Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Vier in 2022 samen met KBR en het Muziekinstrumentenmuseum (MIM) de 100ste verjaardag van Toots Thielemans!

Op 29 april 2022 zou Toots Thielemans 100 jaar zijn geworden. Het ketje uit de Marollen was een uitmuntend gitarist en stond bekend als een van de beste mondharmonicaspelers ter wereld. Hij speelde op podia over de hele wereld. Internationale sterren als Quincy Jones, Peggy Lee en Sting stonden in de rij om met hem samen te werken. Maar hoe ver zijn internationale faam ook reikte, Toots bleef een Belg in hart en nieren.

In 2022 vieren KBR en het MIM de 100ste verjaardag van Toots Thielemans met de tentoonstelling ‘Toots 100. The Sound of a Belgian Legend’. Van 22 april 2022 tot en met 31 augustus 2022 kan u in KBR terecht voor een belevingsexpo waarin klank en muziek de hoofdrol spelen.

De tentoonstelling leidt u door de vertrekken van het Paleis van Karel van Lotharingen, een unieke locatie uit de 18de eeuw in het hart van Brussel. Mis deze kans niet om u onder te dompelen in de wereld van Toots!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.kbr.be
Adres: Kunstberg 28, 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.kbr.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je KBR museum e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!
Ben je jonger dan 18? Dan krijg je gratis toegang tot het museum! Je beschikt bijgevolg niet over een code voor een Discovery Ticket… Maar je kan nog steeds voordeling reizen, dankzij ons Youth Ticket!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor KBR museum ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.kbr.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim