Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Francis Alÿs en de kinderspelen

Na zijn presentatie op het Belgisch paviljoen van de Biënnale van Venetië 2022 presenteert Francis Alÿs een nieuwe versie van The Nature of the Game in WIELS, een tentoonstelling die een selectie films, bijna allemaal nieuwe producties, en een reeks schilderijen omvat.

Het werk van Alÿs brengt scènes van spelende kinderen over de hele wereld samen. Zijn films registreren zowel culturele tradities als de spontane, ongeremde acties van kinderen, zowel op straat als in conflictgebieden en de turbulentie van het moderne leven.

Nu sociale interacties steeds meer online plaatsvinden in een virtuele wereld, vangt Alÿs dit moment van diepgaande transitie dat onze maatschappij ondergaat en verzamelt hij een herinnering aan kinderspelletjes voordat ze verdwijnen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: wiels.org
Adres: WIELS, Van Volxemlaan 354, 1190 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op universe.com/events
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je The Nature of the Game bevestigingsmail met unieke code volgend op je aankoop. Het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor The Nature of the Game ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via wiels.org
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim
loader