Walibi Halloween is helemaal terug!

Schreeuw tussen 16 oktober en 7 november de longen uit je lijf tijdens het meest angstaanjagende halloweenevenement van de Benelux. Overdag maken we het griezelig gezellig voor het hele gezin, maar pas op wanneer de zon ondergaat... Dan breekt de hel volledig los! Dit jaar doen 4 gloednieuwe scare zones, 5 spookhuizen en vele andere huiveringwekkende verrassingen je ergste nachtmerries uitkomen. Bestel alvast je tickets… als je durft!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je toegangsticket op www.tickets.walibi.com en voeg een gratis voucher voor korting op de trein toe aan je mandje.
  2. Je ontvangt je Discovery Ticket code(s) in een mail van Walibi. Het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van een toegangsticket voor Walibi koos je ervoor om een gratis voucher voor korting op de trein te ontvangen? Dan ontvang je van Walibi een code voor de aankoop van een Discovery Ticket waarmee je voor de helft van de prijs met de trein heen en terug kunt reizen naar Bierges-Walibi.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van uw excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingcode (16 tekens) voor de aankoop van een Discovery Ticket wordt jou door Walibi per mail bezorgd.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1649 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5144 (minder dan 37km) of € 1,6309 (37km - 51km) of € 1,7939 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

loader