See you later, Alligator !

De 2023-editie van dit festival is afgelopen, maar geen paniek. Volgend jaar beantwoorden we jullie ‘we want more-gezang’ opnieuw met spotgoedkope reisformules naar je favoriete festivals!

Check zeker deze terwijl je aftelt naar volgend jaar:

REGGAE GEEL

Reggae Geel, een van de oudste Reggaefestivals van Europa, werd geboren in 1978. Doorheen de jaren groeiden we uit tot een toonaangevend en authentiek festival. Wij brengen het beste aan wat Jamaica te bieden heeft naar de Belse Bossen in Geel. Wat startte als een fuif in openlucht, groeide uit tot een sfeervol festival met 50.000 bezoekers.
Wie geproefd heeft van onze Mainstage (live-optredens), Bounce Dancehall (Dancehall), 18” Corner (Dub),Tallawah, weet wat voor lekkers er op Reggae Geel geserveerd wordt. Reggae Geel is ook een Fair Trade-festival en draagt deze naam met trots. Op onze wei slurp je met plezier een eerlijke koffie, fruitsap of thee naar binnen. Omdat wij eerlijke handel hoog in het vaandel dragen. En omdat wij onze dranken liever versgeperst dan uitgeperst zien.

Ook de komende jaren zullen we niet stil blijven zitten. We blijven ons inspannen om het beste en het heetste van Jamaica naar Geel te importeren.
Come Catch A Vibe at Reggae Geel!

check2-anim