Kom op 10/07 terug om jouw Event Train Ticket te verkrijgen voor Reggae Geel 2024.

Met de trein naar Reggae Geel

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Reggae Geel kopen.
 • Geldig voor een heen- en terugreis tegen -50% tussen eender welk Belgisch station en station Geel
 • Geldig van 1 t.e.m. 4 augustus 2024
 • De code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB"

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Reggae Geel alleen kopen op nmbs.be/reggaegeel, vanaf 10/07/2024 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".

Je kan het treinticket printen of de pdf bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket Reggae Geel kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket Reggae Geel met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket Reggae Geel met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket Reggae Geel met Charleroi-Central als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket Reggae Geel geldig naar het station Geel. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Reggae Geel op deze pagina te kopen.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Reggae Geel op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Event Train Tickets Reggae Geel staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Reggae Geel

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket, kan je op deze pagina vanaf 10/07/2024 – 10 u. een Event Train Ticket Reggae Geel kopen. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".
Er zijn geen nachttreinen. 
 • Donderdag 1 augustus 2024: 14.30 - 22.30 uur (van het station naar het festival)
 • Vrijdag 2 augustus 2024: 10.00 - 22.30 uur (tussen het station en het festival)
 • Zaterdag 3 augustus 2024: 10.00 - 22.30 uur (tussen het station en het festival)
 • Zondag 4 augustus 2024: 8.00 - 15.00 uur (van het festival naar het station) 
Omdat Event Train Tickets Reggae Geel op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
De festivalsite waar Reggae Geel doorgaat ligt op ongeveer 4 km vanaf het station. Je kan ook een bus nemen.

REGGAE GEEL

Klaar voor het oudste en beste reggaefestival van Europa? Reggae Geel is dé community voor liefhebbers van reggae, dub, dancehall, afrobeat en hiphop. Heerlijk chillen in een crowd die bekend staat om z’n liefde voor lekkere muziek, laid-back grooves, een gezellige sfeer vol solidariteit en gezapigheid. Duik in de perfecte blend van livemuziek, sound system energie en gewéldige zomerse vibes. Het eerste weekend van augustus, al sinds 1978.
Meer info: website Reggae Geel
check2-anim