Tijdens de weekends van 18 juni tot en met 3 juli gaat Infrabel verder met de vernieuwing van de infrastructuur. Het gaat dan voornamelijk om kabelwerken, onderhoudswerken aan de spoorbermen en werken aan sporen, overwegen en wissels. Dit is nodig om de veiligheid voor het treinverkeer te kunnen blijven garanderen. Tijdens deze werken vernieuwt Infrabel ook de bruggen aan de Elzeelsesteenweg en de Nieuwebrugstraat in Ronse. 

Tijdens de weekends van 18-19 juni en 2-3 juli rijden er geen treinen tussen Oudenaarde en Ronse. Tijdens het weekend van 25-26 juni rijden er geen treinen tussen Gent-Sint-Pieters en Oudenaarde

Hierdoor is het nodig dat we ons aanbod aanpassen. Er werd gezocht naar een oplossing waarbij je zo min mogelijk hinder ondervindt.

NMBS-vervangbussen: tussen Oudenaarde en Ronse

Tijdens de weekends van 18-19 juni en 2-3 juli vervangt een bus* alle treinen tussen Oudenaarde en Ronse

NMBS-vervangbussen: tussen Gent-Sint-Pieters en Oudenaarde

Tijdens het weekend van 25-26 juni vervangt een bus* alle treinen tussen Gent-Sint-Pieters en Oudenaarde

Ontdek wat er verandert voor je treinreis in onze reisplanner, op deze pagina of via de NMBS-app.

* NMBS-vervangbussen

  • De NMBS-vervangbussen worden door verschillende busmaatschappijen voorzien. Je kunt de NMBS-vervangbussen herkennen aan volgende afbeelding die op de busramen wordt aangebracht.
  • Je kunt de vervangbussen nemen met je treinticket: net als in de trein kunnen in de bussen ticketcontroles plaatsvinden.
  • Enkel vouwfietsen zijn toegelaten.
  • Enkel assistentiehonden en gezelschapsdieren die op dezelfde plaats als de reiziger plaatsnemen, zijn toegelaten.
 

Download

loader