Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om deze enquête in te vullen.
Je feedback is van onschatbare waarde voor het succes van ons project.

Je mag de enquête gerust delen met je collega's!

Ontdek het Innovation Program van NMBS

Sinds 2019 investeert de NMBS volop in innovatie. Ontdek de 5 pijlers van Team Innovation en wat ze voor jou kunnen betekenen:

 • Innovation LAB:
  Team Innovatie bestaat uit gecertificeerde coaches, projectmanagers en ambassadeurs die tot je dienst staan voor POC's, ontwikkeling van digitale tools, opleidingen en werkmethodes. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over technologische innovatie, ondernemerschap en toekomstbestendige oplossingen.

 • Innovation COMMUNITY:
  Doe mee aan de meest geniale community, bestaande uit meer dan honderd medewerkers uit alle NMBS-afdelingen, en kom de nieuwe concepten en diensten die het Innovation LAB creëert ontdekken en uittesten. Door deel te nemen aan evenementen van de Innovatiegemeenschap kunt je medewerkers van alle achtergronden ontmoeten en je feedback over deze nieuwe diensten delen.

 • Innovation ACADEMY:
  Ontketen je creativiteit door deel te nemen aan een originele training of evenement. Wat staat er op het menu? Design thinking, storytelling, prototypeontwerp, de Agile-methode, enz. Ideaal als je je inventiviteit een boost wilt geven! De evenementen en opleidingen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

 • Innovation FACTORY :
  Kom gedurende 8 weken één dag per week deelnemen aan het Accelerator Programma (waaruit het MyBAG project is voortgekomen). Met behulp van Design Thinking werk je in een multidisciplinair team aan innovatieve oplossingen om de ervaring van onze klanten te verbeteren. Plezier en creativiteit: 100% gegarandeerd!

 • OPEN Innovation:
  Omdat op het gebied van innovatie uitwisseling inspiratie genereert, werkt de NMBS samen met start-ups en universiteiten om toegang te krijgen tot ideeën en vaardigheden die ze alleen niet had kunnen ontwikkelen. Het platform is uniek in België en heeft als doel deze derden uit te dagen om oplossingen te vinden voor de toekomst van mobiliteit.
Wil de deel uitmaken van de Innovation Community?
Stuur een mail naar [email protected] en blijf op de hoogte van alle toekomstige evenementen.
check2-anim