Tot en met 25 jaar reis je goedkoop in België met de Youth Multi. Trommel je vrienden op en geniet van goedkope trips!

  • voordelig ticket van 10 reizen aan € 62 (aan het loket of aan de automaten) of aan € 60 (via de app
  • overal in België
  • in 2e klas (als je in 1e klas wil reizen kan je een klasverhoging kopen)
  • 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum
  • de papieren Youth Multi kan gebruikt worden door meerdere personen en Youth Multi op de app ook, op voorwaarde dat de eigenaar van het My NMBS-account aanwezig is tijdens de reis
Ben je 26 of ouder? Kies de Standard Multi!
Tijdens de schoolvakanties reis je onbeperkt in België met Youth Holidays voor slechts € 18 per week of € 35 per maand (enkel in juli en/of augustus)
Reis je in een groep? Vanaf 15 passagiers profiteer je van gereserveerde plaatsen in de trein en aantrekkelijke kortingen dankzij het Group Ticket!

Ja, dat mag, maar het Brussels Airport Supplement is niet inbegrepen in de prijs van je Multi. Per persoon en per traject moet je dus nog een afzonderlijk Brussels Airport Supplement kopen.

Om door de toegangspoortjes van het station Brussels Airport-Zaventem te gaan, moet je de barcode of QR-code op dit Brussels Airport Supplement scannen.

Lees alles over het Brussels Airport Supplement

Reis je naar Charleroi Airport? Gebruik je Multi en stap op de trein richting Luttre, Charleroi-Centraal of Fleurus. Daarna brengt de TEC-bus je naar Charleroi Airport met het Charleroi Airport Ticket.

Om vanaf Charleroi Airport te reizen, neem je eerst de TEC-bus naar Luttre, Charleroi-Centraal of Fleurus met het Charleroi Airport Ticket. Gebruik daarna je Multi om op de trein naar het station van jouw keuze te stappen.

check2-anim