Maximaal 4 kinderen (onder de 12 jaar) mogen gratis met je meereizen.

  • Je kind (onder de 12 jaar) reist dus zonder ticket met je mee.
  • Ze kunnen ook alleen reizen zonder ticket met de Grote Gezinnen-kaart.
Ontdek onze andere aanbiedingen voor kinderen
Kids Ticket tegen -50%* korting
Als je kind alleen reist, of als je met meer dan 4 kinderen (jonger dan 12 jaar) reist
Youth Ticket voor € 7,5
Voor alle kinderen van +12 jaar die af en toe reizen
Group Ticket
Als je kind in een groep van meer dan 15 personen reist, profiteer dan van voordelige tarieven en gereserveerde plaatsen.

Veelgestelde vragen

Nee, voor kinderen onder 12 jaar hoef je geen apart Brussels Airport Supplement meer te kopen:

  • Kinderen onder 12 jaar die gratis meereizen met een andere reiziger (Free4kids) hebben geen ticket nodig en hoeven het Brussels Airport Supplement niet te betalen. Aan de toegangspoortjes van het station Brussels Airport-Zaventem mogen ze samen met een andere passagier mee door de toegangspoortjes.
  • Als je kind alleen reist met een Kids Ticket met als vertrek- of aankomststation Brussels Airport-Zaventem, dan is het Brussels Airport Supplement al automatisch inbegrepen in de prijs van zijn Kids Ticket en hoef je geen apart supplement meer te kopen. De toegangspoortjes aan het station Brussels Airport-Zaventem kan hij openen met de QR-code die op zijn Kids Ticket staat.
Tijdens de reis moet je de leeftijd van het kind kunnen aantonen met een identiteitskaart (of een ander officieel document).

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim