Kiest u voor een bedrijfswagen of een treinabonnement? Vaak is een wagen noodzakelijk om op bestemming te raken, maar voor wie regelmatig in een stadscentrum moet zijn is de trein dan weer de ideale oplossing. Met Railease combineert u de vrijheid van een bedrijfswagen met het comfort van de trein en bij uitbreiding met het andere openbaar vervoer.

Hoe werkt Railease?

Zodra uw werkgever een Railease-overeenkomst met NMBS heeft afgesloten, kan je kiezen voor 20, 40 of 60 reisdagen die je vrij kan opnemen gedurende één jaar.  Eén reisdag is goed voor een hele dag onbeperkt reizen op het hele NMBS-net en, mits een meerprijs, op de vervoersnetten van De Lijn, TEC en de MIVB. Kan ook gecombineerd worden met een parkingformule. Railease past perfect binnen je mobiliteitsbudget (tweede pijler): vanaf € 19,80 per dag kun je een hele dag onbeperkt reizen met de trein (ook van en naar Brussels Airport). Contacteer je HR- of mobiliteitsverantwoordelijke voor mogelijkheden

Ook als werkgever is Railease interessant.

  • De kost van het leasingcontract daalt omdat er minder kilometers worden afgelegd met de bedrijfswagen. Indien men per jaar 60 dagen de trein neemt, wordt er gemiddeld 7.000 km minder afgelegd per bedrijfswagen.
  • Railease is 100% fiscaal aftrekbaar, zonder dat het als een voordeel in natura wordt beschouwd.
  • Daarnaast zijn er ook de uitgespaarde parkeerkosten.
  • Minder administratie: je betaalt na ontvangst van de factuur en de BTW van 6% kan worden gerecupereerd.
  • En tot slot neemt de productiviteit van uw werknemers toe dankzij Railease. De tijd die ze normaal verliezen aan het in de file staan en de zoektocht naar een parkeerplaats kan nu ingeruild worden voor een stressvrije treinreis, waar ze in alle comfort vergaderingen kunnen voorbereiden of hun to do-lijstje kunnen afwerken. 
  • Meer info over duurzaam woon-werkverkeer vind je hier

Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Railease

Een vraag of info nodig?

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en organisaties?

Ons Business Center is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur, op vrijdag tot 16 uur via telefoon of het online formulier.

check2-anim