Een bruisende stad zoals Luik is perfect geschikt voor een dagje winkelen. Hier vind je zowel grote modeketens als kleine boetiekjes van lokale ondernemers. Welke modehotspots mag je absoluut niet missen tijdens een bezoek aan Luik? Een kort overzicht.

Milk!

Milk! is het ideale adresje voor wie houdt van de urban en street style-look. Zodra je de concept store binnen wandelt, omringen de beats je al. Milk' telt drie verdiepingen met een grote keuze aan kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Coole vibes, een ontspannen sfeer en een verrassend interieur incluis.

Meer info: www.milkshop.be
Adres: Rue des Dominicains 16, op 600 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus.

Ginette

Ginette is een opmerkelijke multibrandstore. Je vindt populaire internationale merken zoals Anine Bing, Magali Pascal, Sincerely Jules, Ganni en Kelly Love in de rekken, maar dan nét met exclusieve stukken die je nergens anders vindt. Er zijn ook tassen, parfums, lingerie en een beperkte selectie schoenen, allemaal in een zeer elegante sfeer. En oh ja: het verfijnde interieur is Insta-perfect.

Plus d'infos: www.ginette-shop.be
Adres: Rue St Adalbert 7, op 750 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

Kleding op hanger en boodschappentas in wit en goud

Vincent Verlaine

Vincent Verlaine presenteert voortreffelijke kwaliteitskledij voor mannen die dol zijn op stijlvolle en trendy mode. Hier vind je de perfecte mix van luxe merkkleding, unieke creaties van ontwerpers en raak gekozen sportieve looks, inclusief sneakers. We houden vooral van het persoonlijk ontvangst in hun vintage decor uit de jaren '60 waar je je meteen thuis voelt.

Meer info: www.vincentverlaine.be
Adres: Rue du Pot d'Or 19, op 750 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

Coming Soon

Op zoek naar originele, kleurrijke en trendy sneakers? Ga dan naar Coming Soon, hét paradijs voor sneakerfans. Coming Soon combineert moeiteloos de eigentijdse hiphopstijl met de laatste modetrends en limited edition sneakers. Niet alleen de winkel ziet er cool uit, maar ook alle aangeboden merken, designstukken, excentrieke horloges, kunstboeken en magazines zijn stuk voor stuk de moeite waard. Je vindt er de meest zeldzame items voor fijne prijsjes!

Meer info: www.comingsoonsupermarket.com
Adres: Rue de la Casquette 23, op 700 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

Etalage met sneakers en horloges

Passage Lemonnier

Mis vooral de Passage Lemonnier niet, de iconische 19e-eeuwse overdekte galerij én de oudste overdekte winkelstraat van België. De mix van moderne flair en art-deco charme, samen met een uitgebreid aanbod van juwelen, schoenen, huis-en decoratieartikelen en trendy kleding in de ruim dertig winkels, maken het een must-visit voor elke shopper.

Meer info: www.passagelemonnier.be
Adres: Passage Lemonnier,op 700 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

Duck

In deze modewinkel in Luik vind je alle grote en kleine internationale merken onder één dak, verdeeld over meerdere verdiepingen. Van Calvin Klein en Des Petits Hauts tot New Balance: de collecties voor zowel mannen als vrouwen zijn uiterst aantrekkelijk. Hetzelfde geldt voor de kleurrijke schoenen, tassen, cosmetica en sieraden. De winkel zit vol verrassingen: ontdek merken die je voor het eerst ziet, accessoires die je niet wist dat je nodig had en een hipster interieur met meubels uit de jaren zestig en zeventig én planten in glazen bokalen. 

Meer info: www.duck.be
Adres: Rue St Adalbert 18, op 800 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

Aangeklede paspoppen en accessoires bij Duck in Luik

Beau Bizarre

Vintage lovers kunnen hier hun hart ophalen: Beau Bizarre heeft de leukste tweedehands stukken van de meest diverse labels. Hier vind je een tijdloze Levi's jeans, scoor je kleurrijke trainingspakken uit de jaren '80 en verlies je jezelf tussen rekken vol tweedehands bontjassen & gevoerde suède vesten. Ga naar huis met een uniek stuk voor een klein prijsje!

Meer info: www.beaubizarre.be
Adres: Quai Sur-Meuse 17b, op 750 meter wandelen van het station van Luik-Sint-Lambertus

De crème de la crème van uitstapjes in België? Ontdek de leukste vrijetijdsbestemmingen in België bij onze Reisideeën. 

Ga op zaterdag shoppen in Luik en reis aan 50%* korting met het Weekend Ticket

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader