Aan leuke shoppingadresjes is er geen gebrek in centrum Luik. Je vindt er zowel grote ketens, als kleine boetiekjes. Voor iedereen wat wils dus. Stap af in Luik-Sint-Lambertus. Het stadscentrum bevindt zich op wandelafstand. Hierbij alvast onze selectie van 6 originele adresjes voor een geslaagde shoppinguitstap in de Vurige Stad.

Wattitude, een trendy hotspot

Wattitude bevindt zich in het trendy lifestyle winkelgebied van Luik. In deze winkel vind je een breed scala aan producten voor iedereen: van mode, design, decoratie, meubels, muziek-items en boeken tot specialiteiten om van te smullen. Wat de winkel echt zo bijzonder maakt? Wattitude verrast je met een leuke mix van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten die zijn ontworpen, gecreëerd e/of vervaardigd in.. Wallonië!
  • Meer info: Wattitude (enkel in het Frans beschikbaar)
  • Adres: Pont Souverain 7, Luik

Sportwear style bij Milk!

Milk! is het ideale adresje voor wie graag sportief gekleed door het leven gaat. Je vindt er een grote keuze aan outfits in een ontspannen sfeer en een verrassend interieur.
  • Meer info: Milkshop (enkel in het Frans beschikbaar)
  • Adres: Rue des Dominicains 16, Luik

Chez Blanche, the place to be voor fijnproevers

Verslaafd aan suiker? Dan is dit iets voor jou! Ben je op zoek naar smakelijke koekjes, nieuwe gebakjes of chocolade om te smelten van plezier, stop dan bij Chez Blanche. Weet jij wie er zich schuil houdt achter het merk? Niemand meer of minder dan Jean Galler himself, die besloot om terug te keren naar familiepatisserie. Moet je geproefd hebben: de gosetten met appelsienen, de suikerwafels en de donkere chocolade gevuld met Ristretto... Echte killers!
  • Meer info: Chez Blanche (enkel in het Frans beschikbaar)
  • Adres: Rue du Pont d'Île 19, Luik

Trendy deco bij Audace au pluriel

Zoek je trendy artikels om je interieur (of dat van iemand anders) een fancy touch te geven? Dan moet je bij Audace au pluriel zijn. Hier vind je prachtige accessoires en trendy meubelen. Niet te missen: de NuanSé kaarsen, 100% made in Wallonië. Hun geuren doen je van een betere wereld dromen, en het glas waarin de kaars staat? Dat wordt geblazen op de site van Val Saint-Lambert. We zijn er zot van!

Fragrances, dé plek voor koffie- en theeliefhebbers

Is koffie een absolute must om je dag te beginnen? Ben je altijd op zoek naar nieuwe smaken voor thee? Dan moet je bij Fragrances zijn. Je krijgt er advies op maat om het juiste product te vinden. Kan je geen beslissing nemen? Geen probleem, zet je neer en proef eerst! Er hangt in deze minuscule winkel/tearoom een aparte sfeer dankzij de eclectische decoratie. De ideale plek om even tot rust te komen.
  • Meer info: Fragrances
  • Adres: En Neuvice 56, Luik

Boekenwinkel Toutes Directions

Eerder een avonturier? Boekenwinkel Toutes Directions is the place to be voor al wie van reizen houdt. Nadat je genoeg inspiratie voor je volgende reis gevonden hebt, kan je nog wat nagenieten in dit unieke kader met een koffie en een heerlijk stuk cheesecake of rijsttaart.
Kan je niet langer wachten tot je volgende shoppinguitstap in Luik? Ik koop nu mijn ticket !
check2-anim