Verlengd weekend! Dat brengt opties naar voor om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Wat dacht je van een daguitstap naar Luik? Wij verzamelden de leukste tips, van wandelen, must-sees afvinken, Luikse wafels eten op de foor, tot Magritte bewonderen in La Boverie. Inderdaad, in Luik valt er veel te beleven! Koop een Weekend Ticket en ga de trein op richting de Vurige Stede.

Tussen de heggen en tuinen van Luik

Luik is rijk aan mooie tuinen en parken. De straten zijn getooid met goed onderhouden, rustige ontspanningsplekjes. Het parcours laat je kennismaken met deze juweeltjes, echte groene longen pal in het stadscentrum!

Must-sees rond de Luikse stations

Luik is een unieke stad, voornamelijk door de mooie samengang van verleden en heden. Ambachtelijke winkeltjes liggen er naast hippe cafés. Street art en moderne architectuur leven er in harmonie met historische momenten. Kortom, een rijke stad! Wij helpen jou met deze 10 must-sees zodat je zeker alles gezien hebt!

Inside Magritte. Emotion Exhibition

Inside Magritte neemt je mee in het brein van de meest surrealistische Belgische schilder. Ontdek de schilderijen van René Magritte dankzij nieuwe technologieën in een immersieve ervaring. Ontdek iconische kunstwerken zoals je ze nog nooit eerder heeft gezien en laat je meeslepen door de animaties.