Te laat, de projectoproep is afgelopen. Ontdek ons huidig aanbod.

Projectoproep om ruimtes in het station van Wetteren in te vullen

 

Via deze RFI* (request for information) zoeken we geïnteresseerde kandidaten en concepten die ruimtes in het station van Wetteren willen uitbaten. De concessie heeft een oppervlakte van 171,94 m². Om het potentieel ervan te kunnen evalueren is een begeleid bezoek aan de ruimtes mogelijk op afspraak. We staan open voor alle soorten van activiteiten: van food & beverage tot creatieve ateliers. Geïnteresseerden kunnen hun projectvoorstellen indienen tot en met 31 mei 2023.

Het stationsgebouw, grondig gerenoveerd in 2010, is ideaal gelegen dichtbij het centrum van Wetteren. Aan het station is er een ruime parking en fietsenparking, maar ook een taxistandplaats, een kiss & ride en een busstopplaats.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met de dossierbeheerder.

 

*Deze RFI is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren met toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Een projectidee is evenmin bindend, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Het staat NMBS vrij om al dan niet met de resultaten van deze marktverkenning rekening te houden. Ondernemingen die niet deelnemen aan de marktverkenning zullen hiervan geen nadeel ondervinden en zullen aan een eventuele  latere marktbevraging kunnen deelnemen.

Nuttige informatie

Station:

  • Wetteren
  • 28 864 reizigers per week (tellingen 2019)

Beschikbare ruimtes:

  • 171,94 m²
  • Download hieronder de PDF 'request for information' voor een detailoverzicht van de lokalen.
Een project indienen

Gewenst concept:

We staan open voor alle soorten van activiteiten: van food & beverage tot creatieve ateliers. Alle voorstellen zullen worden bestudeerd en de ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

31/05/2023

Neem contact op

Jerstie Knop
Retail development Brussel & Vlaanderen
[email protected]
0490 13 51 31 

Advertentie delen

 Delen via Facebook   Delen via LinkedIn   Delen via email   Delen via Twitter

Homepage immo

Terug naar lijst