Kom op 26/06 terug om jouw Event Train Ticket te verkrijgen voor Gent Jazz 2024.

Met de trein naar Gent Jazz!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Gent Jazz kopen.
 • Geldig voor een heen- en terugreis tegen -50% tussen eender welk Belgisch station en station Gent-Sint-Pieters
 • Geldig van 5 t.e.m. 21 juli 2024
 • De code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB"

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Gent Jazz alleen kopen op nmbs.be/gentjazz, vanaf 26/06/2024 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket Gent Jazz kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket Gent Jazz met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket Gent Jazz met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket Gent Jazz met Charleroi-Central als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket Gent Jazz geldig naar het station Gent-Sint-Pieters. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Gent Jazz op deze pagina te kopen.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen staat op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, en de hoofdletters "IFB". Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Gent Jazz op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Event Train Tickets Gent Jazz staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Gent Jazz

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket, kan je op deze pagina vanaf 26/06/2024 – 10 u. een Event Train Ticket Gent Jazz kopen. Deze code begint met het cijfer 0, en de hoofdletters "IFB".
Er zijn geen nachttreinen. 
Omdat Event Train Tickets Gent Jazz op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
De Bijlokesite waar Gent Jazz doorgaat ligt op 20 minuten wandelen vanaf het station. Je kan ook een tram of bus nemen.

GENT JAZZ

Start je de zomer op het gezelligste festival van België. Van 5 tem 20 juli vindt de 23ste editie van Gent Jazz plaats op de historische en prachtige Bijlokesite in hartje Gent. Even eigenwijs als de Gentenaars zelf, brengt dit festival jazz en meer, veel meer…  Met artiesten als AIR, Anohni and the Johnsons, Diana Krall, Chris Potter, Brad Mehldau, Jamie Cullum, Rodrigo y Gabriela, Laufey, Joshua Redman, Sofiane Pamart en meer (her)ontdek je de diversiteit van jazzmuziek. Muziek is voor ons beleving: individueel én samen. Kom en beleef een bruisende mix van geweldige muziek, nieuwe ontmoetingen en onverwachte verrassingen!
Meer info: www.gentjazz.com
check2-anim