De verkoop van je Event Train Ticket voor de LaSemo 2023 start op 14/06/2023.

Met de trein naar LaSemo!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar LaSemo kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Edingen
 • Geldig van 6 t.e.m. 10 juli
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket LaSemo alleen kopen op nmbs.be/LaSemo, vanaf 14/06/2023 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket LaSemo kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket LaSemo met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket LaSemo met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket LaSemo met Charleroi-Centraal als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket LaSemo geldig naar het station Edingen. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken. Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via ons formulier.

Event Train Ticket LaSemo staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar LaSemo

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket, kan je op deze pagina vanaf 14/06/2023 – 10 u. een Event Train Ticket LaSemo kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.
Omdat Event Train Tickets op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.

LaSemo

Naar LaSemo gaan, dat is genieten van een feestelijke en ontspannen sfeer. Kom naar het festival op 7, 8 en 9 juli 2023 voor een geweldige ervaring, met een multidisciplinair programma en een speciaal welkom voor gezinnen, op een duurzame en feestelijke manier. Welzijn en natuur staan centraal in het LaSemo project om van het park van Edingen een plek van dromen en gezelligheid te maken.

Meer info: www.lasemo.be
check2-anim
loader