De verkoop van je Event Train Ticket voor Les Ardentes 2023 start op 14/06/2023.

Met de trein naar Les Ardentes!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Les Ardentes kopen.
 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Ans 
 • Geldig van 05 t.e.m. 10 juli 2023
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"
 • Gratis shuttlebus tussen station Ans en het festival of de camping

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Les Ardentes alleen kopen op nmbs.be/lesardentes, vanaf 14/06/2023 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Treinticket Les Ardentes kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Les Ardentes met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Les Ardentes met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Les Ardentes met Charleroi-Central als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Les Ardentes geldig naar het station Ans. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Les Ardentes op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Les Ardentes op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Event Train Tickets Les Ardentes staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Les Ardentes

Er zijn geen nachttreinen. 
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket, kan je op deze pagina vanaf 14/06/2023 – 10 u. een Event Train Ticket Les Ardentes kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.
Omdat Event Train Tickets Les Ardentes op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.

Les Ardentes

De grootste namen uit de hiphop, afro, pop en latino scene, toekomstige sterren, wilde optredens: Les Ardentes is hét stadsfestival van Europa! Zak af naar Luik van donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli 2023.

Meer info: www.lesardentes.be
check2-anim
loader