De verkoop van je Event Train Ticket voor Rampage Open Air start op 12/06/2024.

Neem de trein naar het Rampage Open Air festival!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Rampage Open Air kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Mol 
 • Geldig van 4 juli t.e.m. 8 juli
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FB"

Er is een shuttlebus die van station Mol naar het festival en de camping rijdt. Je kan dit ticket kopen op www.rampageopenair.eu.

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Rampage Open Air alleen kopen op deze pagina, vanaf 12/06/2024. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FB.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Treinticket Rampage Open Air kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Rampage Open Air met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Rampage Open Air met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Rampage Open Air met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticketnodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Rampage Open Air geldig naar het station Mol. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FB. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Rampage Open Air op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FB. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Rampage Open Air op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Treintickets Rampage Open Air staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Reizen met de trein van/naar het festival

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina een Treinticket Rampage Open Air kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FB.
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Mol.
Omdat Treintickets Rampage Open Air op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Ja, het ticket voor de shuttlebus die van station Mol naar het festival en de camping rijdt, kost € 12 H/T. Je kan het ticket kopen op www.rampageopenair.eu.

RAMPAGE OPEN AIR 2024

De grootste vibes, de beste menigte, de slechtste basslines, de brutaalste lichtshow, de boomste soundsystems ... en de dapperste Soldaten! We verwelkomen 60 000 Soldaten over 3 dagen voor het grootste, meest onvergetelijke drum&bass- en dubstepfeest ooit.

Dit jaar hebben we veel voor jullie in petto. Met een extra kampeerdag, 6 area's en 300+ artiesten, maken we er een weekend van om nooit te vergeten.

Blokkeer alvast 5 juli tot en met 7 juli en tot ziens op Rampage Open Air in Lommel.

check2-anim
loader