Kom op 07/06 terug om jouw treinticket te verkrijgen voor Rock Werchter Festival 2023.

Met de trein naar Rock Werchter!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Gratis Treinticket naar Rock Werchter kopen.

 • Geldig voor een gratis heen- en terugreis met de gewone treinen tussen eender welk Belgisch station en Leuven of Aarschot
 • Geldig van 28 juni t.e.m. 3 juli
 • Gratis shuttlebus van station Leuven of Aarschot naar/van het Festivalpark en de camping
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FG"

Download hier vanaf 07/06 je Gratis Treinticket

Kies je bestemming: Leuven of Aarschot
Treinticket Rock Werchter - LEUVEN
Gratis H/T naar station Leuven als je naar het Festivalpark of The Hive reist. Eindtraject H/T met gratis shuttlebus.
Treinticket Rock Werchter - AARSCHOT
Gratis H/T naar station Aarschot als je op Camping A1, C3 en C7 logeert. Eindtraject H/T met gratis shuttlebus.

Met de Nachttrein terug huiswaarts!

Koop een Nachttrein Ticket en reserveer je plaats op de nachttrein terug naar huis.

 • voor € 13
 • de nachttreinen rijden na elke festivaldag
 • heenreis met een gewone trein naar station Leuven
 • terugreis op de nachttrein op 29 of 30 juni en 1 of 2 juli vanuit station Leuven naar Antwerpen-Centraal of Gent-Sint-Pieters:
 • - nacht van donderdag 29 juni op vrijdag 30 juni
  - nacht van vrijdag 30 juni op zaterdag 01 juli
  - nacht van zaterdag 01 juli op zondag 02 juli
  - nacht van zondag 02 juli op maandag 03 juli
 • 24u gratis parkeren (van 8.00 u. tot 8.00 u.) op bepaalde NMBS-parkings*

Mechelen, Kontich-Lint, Mortsel-Oude-God, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Gent-Sint-Pieters.

Koop hier vanaf 07/06 je Nachttrein Ticket

Kies je bestemming: Antwerpen of Brussel-Gent. Kies in de volgende stap je datum: 29 juni, 30 juni, 1 juli of 2 juli
Nachttrein Ticket Rock Werchter - ANTWERPEN
Heenreis met de gewone trein, terugreis met de nachttrein richting Antwerpen-Centraal
De nachttrein stopt in Mechelen, Kontich-Lint, Mortsel-Oude-God, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal
Nachttrein Ticket Rock Werchter - BRUSSEL-GENT
Heenreis met de gewone trein, terugreis met de nachttrein richting Gent-Sint-Pieters
De nachttrein stopt in Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Gent-Sint-Pieters
Let op! Het Gratis Treinticket Rock Werchter is niet geldig op een nachttrein. Om een nachttrein te nemen, heb je het Nachttrein Ticket Rock Werchter nodig tegen de vaste prijs van slechts € 13!

Mijn treinticket

Je kan het Gratis Treinticket Rock Werchter alleen kopen op deze pagina vanaf 07/06. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Gratis Treinticket Rock Werchter kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Rock Werchter met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Rock Werchter met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Rock Werchter met Charleroi-Centraal als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Rock Werchter geldig naar het station Leuven of Aarschot. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Gratis Treinticket Rock Werchter op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger of Whatsapp om een nieuwe code aan te vragen.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Gratis Treinticket Rock Werchter op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Treintickets Rock Werchter staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Reizen met de trein van/naar het festival

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina een Treinticket Rock Werchter kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je Nachttreinticket Rock Werchter geeft je 24u gratis toegang (van 8.00 u. tot 8.00 u.) tot één van de volgende NMBS parkings: Mechelen, Kontich-Lint, Mortsel-Oude-God, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Gent-Sint-Pieters, waar de nachttreinen stoppen. 

De nachttreinen stoppen ook in dit station met gratis externe parking: Kontich-Lint

De stations Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid, Mortsel-Oude-God en Antwerpen-Berchem worden ook bediend door nachttreinen, waarvan de externe parkings betalend blijven.

Om toegang te krijgen tot de NMBS-parking vóór het concert:

 • Druk vanuit je auto op de knipperende knop naast de gele gleuf van de toegangsterminal
 • Haal je toegangsticket op
 • Ga de parking binnen en neem de trein naar Leuven

Na terugkeer met de nachttrein:

 • Steek je parkeerticket, dat je bij het binnenrijden van de parking hebt ontvangen, in de betaalautomaat
 • Scan de parkeerbarcode op je treinticket
 • Het tarief wordt € 0 en je parkeerticket wordt gevalideerd
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Leuven en Aarschot.
Omdat Treintickets Rock Werchter op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Neen, de shuttlebus van station Leuven/Aarschot naar en van het Festivalpark en camping is gratis voor iedereen met een festivalticket.

Alles over je terugreis met de nachttrein

Terugreizen met een speciale nachttrein naar Brussels Airport - Zaventem is niet mogelijk, wel met een gewone trein met het gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor je heenreis naar het festival. Als je met het gratis Treinticket Rock Werchter terugreist naar station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog een Brussels Airport Supplement kopen.
Neen. De speciale bus van De Lijn, die ’s nachts na elke festivaldag terugrijdt van het Festivalpark naar station Leuven, is inbegrepen in je Nachttrein Ticket Rock Werchter.
Dan kan je terugreizen met een gewone trein. In dat geval gebruik je eenvoudigweg je gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor je H/T-reis naar het festival.
In het station Leuven is er een toegangscontrole voor het instappen in de speciale nachttrein. Je kan een nachttrein alleen nemen met het overeenstemmende Nachttrein Ticket Rock Werchter. Omdat Nachttrein Tickets Rock Werchter op naam staan, moet je hier je treinticket met de juiste code en je identiteitskaart tonen.
Je kan het Nachttrein Ticket Rock Werchter alleen kopen op deze pagina vanaf 07/06. Je hebt hiervoor geen NMBS-code nodig.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Het Nachttrein Ticket Rock Werchter is geldig zowel voor je heenreis met de gewone trein als voor je terugreis met een speciale bus tot station Leuven en met een speciale nachttrein.
Twee nachttreinen rijden na elke festivaldag vanuit station LEUVEN naar Antwerpen-Centraal en naar Gent-Sint-Pieters via Brussel-Noord, -Centraal en -Zuid. Je kan een nachttrein alleen nemen met een Nachttrein Ticket Rock Werchter. Dit ticket geldt als een reservering. De code en eindbestemming van de nachttrein op je treinticket moeten dus overeenkomen met de nachttrein die je neemt.

Je mag natuurlijk uitstappen bij een eerdere halte.

Indien nodig, kan je je reis na de speciale nachttrein verderzetten met een gewone trein. Hiervoor kan je gebruikmaken van je gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor de heenreis naar het festival.
Het aanbod nachttreinen wordt bepaald door een commerciële overeenkomst met de festivalorganisator. De herkomst van de bezoekers is de basis hiervoor.
Nachttrein Tickets Rock Werchter Nachttrein staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Rock Werchter

Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Let op! Het Gratis Treinticket Rock Werchter is niet geldig op een nachttrein. Om een nachttrein te nemen, heb je het Nachttrein Ticket Rock Werchter nodig tegen de vaste prijs van slechts € 13!
check2-anim
loader