De verkoop van je Event Train Ticket voor de Tomorrowland 2024 start op 3/07/2024 - 10u.

Met de trein naar Tomorrowland!

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je je Event Train Ticket naar Tomorrowland kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Boom
 • Geldig van 18 t.e.m. 22 juli of 25 t.e.m. 29 juli
 • Gratis shuttlebus van station Boom naar/van het camping
 • De code bestaat uit 16 tekens en begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FB" 

Extra treinen naar Antwerpen!

Na elke festivaldag zijn er extra nacht treinen van Boom naar Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal (check de dienstregelingen hier). Voor deze treinen is je Event Train Ticket geldig, of een ander treinticket (vb. Youth Ticket of Weekend Ticket of een ander geldig vervoersbewijs). 

Kies je reisdatums

2 weekends voor 2 keer meer plezier
Tomorrowland weekend 1
Voor je reizen van 18 tot en met 22 juli.
Tomorrowland weekend 2
Voor je reizen van 27 tot en met 31 juli.

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket Tomorrowland alleen kopen op nmbs.be/tomorrowland. De organisator van het festival zal je per e-mail je unieke NMBS-code toesturen. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FB. Gebruik je NMBS code om je Event Train Ticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket Tomorrowland kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket Tomorrowland met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket Tomorrowland met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket Tomorrowland met Charleroi-Centraal als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket Tomorrowland geldig naar het station Boom. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FB. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de festivalorganisator na aankoop van je festivalticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FB. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken.

Werkt jouw code niet of krijg je een foutmelding? Neem contact op met onze Chatbot via Messenger om een nieuwe code aan te vragen.

Event Train Tickets Tomorrowland staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Tomorrowland

Op elke festivaldag rijden er na middernacht telkens 3 speciale nachttreinen tot station Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal. Van daar zijn er geen extra treinen meer, maar je kan de eerste gewone trein nemen naar je eindbestemming. Deze speciale nachttreinen zijn toegankelijk met een Event Train Ticket Tomorrowland en met alle andere geldige NMBS-vervoersbewijzen (Youth Ticket, Standard Ticket, ...).

Je vindt alle treinen vanaf juli terug in onze reisplanner (aan de linkerkant van deze pagina) en in de NMBS-app, of hier.
Nee. De pendelbus van het station Boom naar de Dreamville-camping is gratis. Deze pendelbussen rijden alleen op donderdag, vrijdag en maandag overdag.

Als je niet op de Dreamville-camping verblijft, kun je te voet naar het festivalterrein (+/-15min te voet). Van aan station is er een specifieke wandelroute naar Tomorrowland aangelegd. Volg de pijltjes
Nee, je festivalticket is niet geldig als Event Train Ticket. Je ontvangt je unieke NMBS-code per e-mail. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik je NMBS code om je Event Train Ticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.
Je Event Train Ticket Tomorrowland is geldig voor één heenreis en één terugreis tijdens hetzelfde weekend. Kies je reisdatums met zorg bij de aankoop.
 • Weekend 1: 18 t.e.m. 22 juli
 • Weekend 2: van 25 t.e.m. 29 juli
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Boom.

Omdat Event Train Tickets Tomorrowland op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever

De 18e editie van Tomorrowland België vindt plaats van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli en brengt 400.000 People Of Tomorrow uit meer dan 200 landen samen. Dit jaar staat in het teken van het nieuwe thema 'LIFE' – de prequel van het thema 'Elixir of Life' uit 2016. 400 van de werelds beste elektronische muziekartiesten nemen bezoekers mee op een magische reis over 16 podia in Boom, Antwerpen.

check2-anim