Via uw werkgever geniet u van een voordelig treinabonnement om naar uw werk te reizen. 

  • U mag met elk abonnement (behalve het Halftijds abonnement), tijdens de geldigheidsperiode, zowel op week- als weekenddagen onbeperkt reizen op het traject en in de klas die u gekozen hebt. Als uw vertrek- en/of bestemmingsstation deel uitmaakt van een (stads)zone, dan kunt u de hele dag onbeperkt rijden binnen de zone(s) zonder deze te verlaten.
  • Met een Halftijds abonnement kunt u 5 keer eenzelfde traject (heen en terug) afleggen tijdens een periode van 15 dagen.
  • U kunt uw treinabonnement combineren met een abonnement op de bus, tram of metro van De Lijn/TEC/MIVB. De geldigheid van het supplement loopt gelijk aan die van je treinabonnement. U heeft hiervoor een attest van de werkgever nodig. Abonnementen en gecombineerde abonnementen (behalve halftijdse) kunnen op één en dezelfde MOBIB-kaart worden geladen. Verlengen kan online via MyNMBS, via de automaten of aan de loketten.
  • Treinabonnees genieten van voordelige tarieven voor de betalende NMBS-parkings aan de stations. Uw parkingabonnement dient u tegelijk met het treinabonnement te activeren aan het loket. U heeft hiervoor een attest van uw werkgever nodig.
  • Meer comfort? U kunt zelf of via uw werkgever een upgrade naar eerste klasse doen van uw abonnement. Dit doet u aan het loket met een attest van uw werkgever.
  • Huur een Blue Bike deelfiets aan het station en krijg als NMBS-abonnee twee gratis ritten bij uw inschrijving.
  • Plan uw reis via de routeplanner of download de NMBS-app voor realtime informatie over uw trein.
Voor meer informatie over uw woon-werkverkeer met de trein neemt u best contact op met uw HR- of Mobiliteitsverantwoordelijke.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aanbiedingen? Contacteer gerust ons Business Center op werkdagen van 9 tot 17 uur via