1. Derdebetalerovereenkomst treinabonnementen

Via een derdebetalerovereenkomst wordt uw verplichte werkgeversbijdrage in de abonnementen van uw medewerkers maandelijks aan u gefactureerd.

Uw wettelijke werkgeversbijdrage is afhankelijk van de afstand. Bekijk hier de wettelijke werkgeversbijdragen.

Medewerkers van werkgevers uit de private sector die hun werkgeversbijdrage optrekken naar 80% van de abonnementsprijs, reizen – dankzij de overheidstussenkomst van 20% - volledig gratis in tweede klas. Dezelfde 80/20-regeling geldt ook voor gecombineerde treinabonnement met MIVB, maar niet voor combinaties met De Lijn en TEC. Een upgrade naar eerste klas, door u betaald of door uw medewerker, is uiteraard mogelijk.

Vraag online een derdebetalersovereenkomst aan.

2. Railease: trein in combinatie met bedrijfswagen

Formule met 20, 40 of 60 reisdagen die uw medewerker met bedrijfswagen gedurende één jaar vrij opneemt. Eén reisdag is goed voor een hele dag onbeperkt reizen op het hele NMBS-net en, mits een meerprijs, op de vervoersnetten van De Lijn, TEC en de MIVB. Kan ook gecombineerd worden met een parkingformule.

  • heel voordelige formule
  • uw medewerker combineert de vrijheid van een bedrijfswagen met het comfort van de trein en bij uitbreiding met het andere openbaar vervoer
  • daling leasingkost mogelijk omdat er minder kilometers worden afgelegd met de bedrijfswagen
  • vanaf € 13,40 een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Voor meer info in verband met de verschillende formules en tarieven kunt u terecht bij ons Business Center.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aanbiedingen? Contacteer gerust ons Business Center op werkdagen van 9 tot 17 uur via