Deze actie is nu afgelopen. Kortingscodes voor een testabonnement tegen -50% of voor een Gift Ticket konden tot 31 oktober 2022 worden aangevraagd en tot 30 november 2022 worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over het Testabonnement

Je abonnement wordt geladen op je gepersonaliseerde MoBIB-kaart.

Met je Standard Abonnement kun je tijdens de geldigheidsperiode vrij reizen op het gekozen traject (om naar je werk te gaan of om een andere reden). Bij een controle toon je gewoon je MoBIB-kaart aan de begeleider.

Voor het Unlimited Abonnement geldt hetzelfde, maar je kan vrij reizen op het hele netwerk.

Ja, als je een abonnement koopt voor je woon-werkverkeer, is je werkgever verplicht dit geheel of gedeeltelijk aan je terug te betalen. Aarzel niet om contact op te nemen met jouw werkgever om te weten welke terugbetalingsvoorwaarden in jouw bedrijf worden toegepast.

Het Standard Abonnement en het Unlimited Abonnement voor 1 maand tegen -50% zijn volledig terugbetaalbaar tot de dag voor de eerste geldigheidsdag. Vanaf de eerste geldigheidsdag zijn ze niet meer terugbetaalbaar.

Overigens staat het Standard Abonnement of het Unlimited Abonnement voor 1 maand tegen -50% op naam en wordt het op je persoonlijke MoBIB-kaart geladen. Je kan het dus niet doorgeven of doorverkopen.

  • Heeft je werkgever een derdebetalersovereenkomst met NMBS? Dan kan je je abonnement gewoon verlengen volgens de gebruikelijke voorwaarden van de derdebetalersovereenkomst van je werkgever (online via je My NMBS-account, aan het loket of aan de automaat). Voor meer info kan je je steeds tot je werkgever richten.
  • Heeft je werkgever geen derdebetalersovereenkomst? Dan kan je je Testabonnement niet verlengen, maar je kan wel (tegen de gewone prijs) een nieuw abonnement naar keuze kopen. Dit nieuwe abonnement wordt dan ook op je persoonlijke MoBIB-kaart geladen (dezelfde kaart als deze waarop je Testabonnement gestaan heeft). Jouw nieuwe abonnement kan je kopen aan een loket of op onze website door in te loggen met je My NMBS-account.

Veelgestelde vragen over het Gift Ticket

Het Gift Ticket is geldig voor een heen- en terugreis op eender welk traject in België (tussen twee Belgische stations naar keuze), op de reisdatum die je zelf kiest. Je heenreis en je terugreis hoef je niet noodzakelijk op dezelfde dag af te leggen: de datum van je heenreis en van je terugreis mag je zelf kiezen.

Tickets kan je vanaf 31 dagen op voorhand online kopen. Als je met je persoonlijke kortingscode je Gift Ticket online gaat bestellen, zal je dus een reisdatum kunnen  kiezen binnen de 31 dagen. Aangezien je kortingscode ten laatste op 30 november geactiveerd moeten worden, kan je dus ten laatste op 31 december 2022 met je Gift Ticket reizen. 

Waar te koop?

check2-anim