Regent het weer eens pijpestelen? Of is de fashionista in jou niet erg bestand tegen dit gure weer? Geen nood. Wij hebben voor jou een lijstje samengesteld van 5 grote Belgische winkelcentra waar je jouw kleerkast kan vullen zonder dat het weer roet in het eten kan strooien. Kers op de taart: ze liggen maximaal op 1200 meter wandelen van een Belgisch station. Neem de shoppingtrein en tik alvast wat spulletjes op de kop zodat je helemaal gesteld bent wanneer het terug mooi weer wordt.

Winkelen in Wallonië

L'esplanade, Louvain-la-Neuve

Het shoppingcentrum L’esplanade is dé plaats waar studenten en inwoners van Louvain-la-Neuve komen ontspannen. Je vindt er alles voor een geslaagd dagje shoppen. Op slechts 300 m van het station van Louvain-la-Neuve.

Meer info: lesplanade-shopping.klepierre.be

Belle-Ile in Luike, Angleur

 

Dit winkelcentrum, dat op amper 400 meter van het station ligt, is beslist een omweg waard. Alleen al omdat het eruitziet als een schiereiland dat gevormd wordt door de Maas, de Ourthe en het kanaal van de Ourthe. Laat je verrassen door de 98 handelszaken en een prachtig uitzicht.

Meer info: www.belle-ile.be

Les Grand Prés, Bergen

 
Les Grands Prés is een innoverende, levendige plek en ligt dicht bij een bioscoop, een Laser Game en een gloednieuwe Ikea. Het winkelcentrum en de meubelgigant worden met elkaar verbonden door een Atrium, waardoor je bij slecht weer niet door wind of regen hoeft ... Op 1200 m van het station (uitgang via de avenue Mélina Mercouri).
 

Windowshoppen in stad Brussel

Docks Bruxsel, Schaarbeek

 
Met meer dan 110 winkels en restaurants, 8 bioscoopzalen, een evenementenruimte en een indoor- avonturenpark is Docks Bruxsel een originele manier om de stad te beleven. Shoppen, food, amusement: Dockx Bruxsel vindt het opnieuw uit. Op 1100 m van het station van Schaarbeek

Zie het groots in Vlaanderen

K in Kortrijk

Om te kunnen vergelijken en een koopje te kunnen slaan, heb je veel winkels nodig. Winkelcentrum K-in-Kortrijk, in het midden van het stadscentrum, geeft je met zijn 34.000 m² keuze te over. Met alle promo’s en trends zou je de tijd zo uit het oog verliezen. Mis je trein dus niet! Gelukkig ligt het winkelcentrum op slechts 450 m van het station.

Van plan om te gaan shoppen tijdens het weekend? Dat komt goed uit, want de treintickets zijn dan aan halve prijs!

loader