Jeeeuj, vakantie! Ga op stap met je vrienden, geniet van avonturen en het leven! Helaas is het leven tegenwoordig duur, dus lijsten wij enkele leuke gratis activiteiten op om te doen deze zomer met vrienden. Wil je graag optimaal besparen? Ga met de trein met je Youth Holidays.

Board games bar in Brussel

Installeer je op het terras van La Luck in Brussel, en beleef een spelletjesnamiddag met je vrienden.

Op 2 km van station Brussel-Zuid

Openluchtmuseum in Antwerpen

Het Middelheimmuseum is waar kunst en natuur samenkomen. Heerlijk om door het grote park te slenteren langs sculpturen en installaties. Neem een picknick mee of rust uit op het terras van het museumcafé MIKA.

Op 2 km van station Antwerpen-Zuid

Street art in Charleroi

Volg een wandeling van 5km en bewonder 19 urban art werken langs het parcours. Bekijk Charleroi vanuit een andere invalshoek!

Op 100 m van station Charleroi-Zuid

Strandbars in Blankenberge

Genieten van zon, zee en strand in Blankenberge. En ook van een verfrissend drankje, lekkere tapas en zwoele muziek in één van de vele strandbars. Santé op heerlijke zomeravonden!

Op 600 m van station Blankenberge

Openluchtcinema in Brugge

Geniet elke zaterdag van een gratis film op de site van Kasteel Les Fayards. Zoek een stoeltje, bestel een drankje en geniet van de beste filmklassiekers.

Op 30 min van station Brugge met de Lijnbus

Shoppen in Luik

In de Médiacité in Luik ben je een hele dag zoet. Van shoppen, lekker lunchen tot cinema: een ideale uitstap met je vrienden!

Op 1,5 km van station Luik-Guillemins

Skaten in Gent

Het skatepark in de Blaarmeersen is het grootste openluchtskatepark van België. Naast de skaters, zijn ook de freerunners, BMX'ers en inlineskaters welkom.

Op 2,5 km van station Gent-Sint-Pieters

Chillen in de Kruidtuin in Leuven

In de oudste botanische tuin van Leuven kan je heerlijk tot rust komen. Bewonder de speciale planten en bloemen, neem een kijkje in de serres, en installeer je op een bankje voor een picknick.

Op 1,9 km van station Leuven

Beklim een terril in Bergen

Op zoek naar avontuur én een originele picknickplek? In Bergen kan je de terril Héribus beklimmen, een stille getuige van het industrieel verleden van de streek. En uiteraard heb je boven een prachtig uitzicht!

Op 2 km van station Bergen

Zwemmen in Libramont 

Op een zomerse dag is er niets verfrissender dan in openlucht van het water te genieten. De vijver van Libramont is een natuurlijk XXL-zwembad omgeven door gras. Ideale verfrissing!

Op 600 m van station Libramont

check2-anim