Naar een comedyshow gaan, is altijd een prima idee! Gevestigde waarden en opkomende talenten nodigen je uit om te komen genieten van hun sketches, capriolen, grappen, shows, essays… in de beste Nederlandstalige theatercafés van België. Ontspan je en ga eens goed lachen. Ziehier ons lijstje met dolkomische adressen in de buurt van een station.

1. Café The Joker in Antwerpen

In het programma zitten zowel improvisatieshows als one-manshows. The Joker is een coole en chille plek waar je een hilarische avond kunt doorbrengen onder het genot van een lekker drankje. Genoeg dus om je lachspieren te trainen.

Waar? Op 1,3 km van het station van Antwerpen-Centraal.


2. Roes Comedy Club in Gent

Roes Comedy Club is een club voor stand-up en improcomedy in het centrum van Gent. Je ziet hier zowel nieuwe talenten als de gróte namen aan het werk. Het etablissement heeft ook een bar.

Waar? Op 1,3 km van het station van Gent-Dampoort.


3. Comedy Leuven, stand-ups in Leuven

Comedy Leuven is dé place to be voor een leuke avond. Een mix van beginnend en ervaren talent brengen een top line-up. Daarnaast kan je kiezen uit een groot assortiment van streekbieren en lekker eten.

Waar? Op 100 m van het station van Leuven.


4. Villa Volta Comedy Club in Gent

Villa Volta is dé plek in Gent voor comedy van de bovenste plank. Voor beginnende comedians is Villa Volta de springplank naar een carrière als cabaretier. Maar ook de reeds bekende talenten in de comedywereld vinden hun weg naar deze club.

Waar? Op 1,3 km van het station van Gent-Sint-Pieters.


5. Comedy Brussels

British humour is your cup of tea? Welcome at Comedy Brussels, het enige theatercafé in de hoofdstad waar enkel Engelstalige voorstellingen worden gegeven. En dit alles onder het genot van een heerlijk “Belgisch” biertje. Ja, ja, je leest het goed, zoiets kan je echt niet verzinnen!

Waar? Op 1 km van het station van Brussel-Centraal.


Profiteer van het Weekend Ticket en geniet 50%* korting op je treinreis H/T. De kans om relaxed de mooiste plekjes in België te ontdekken!

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim