De voorbije examenperiode was zwaar, tijd dus om je te ontspannen en dat liefst met je maten.
Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit? Of heb je meer zin in iets klassiek? Vind hier 6 ideeën om je batterijen opnieuw op te laden!

1. Doe mee aan een hippe DIY-workshop

Je eigen sneakers customizen? Schilderen op keramiek? Een sjaal breien onder het genot van een lekker theetje? Een overheerlijke cocktail leren maken met gin? Natuurlijk kan je dit alles vinden op Youtube, maar niets kan de uitleg van een deskundige of de sfeer van een gezellig atelier vervangen, toch?

2. Ga eens naar de bioscoop en pik een filmpje mee

Niets beter dan een goede film om je eens lekker te relaxen zonder je moe te maken. Vind hier een paar locaties in de buurt van een treinstation met een klassieke of alternatieve programmering… aan jou de keuze!

3. Maak een wandeling in de natuur of in de stad

Heb je zin om je batterijen terug op te laden midden in de natuur? Of om een boom te knuffelen en je hier en nu te aarden? Of is streetart meer je dada? Wij hebben tientallen wandelingen in de aanbieding die allemaal vertrekken aan een station. Even ertussenuit en 10.000 stappen gegarandeerd!

4. Ga een stukje taart proeven in een tearoom

Na de inspanning, een bakje troost! Verwen jezelf met een lekker stukje cheese- of wortelcake, een brownie of een freakshake, jij kiest! Speciaal voor jou selecteerden we 17 tearooms voor een gastronomosche pauze in de buurt van een station.

5. Ga iets drinken in een café en speel een gezelschapsspel of game in een eSport-bar

Niet zolang geleden hield je van een spelletje Monopoly,… Trouwens, wedden dat je er nog steeds van houdt? In deze bars staan gezelschapsspellen op het menu, genoeg voor urenlang spelplezier met je vrienden. Ook fans van gaming komen aan hun trekken met de eSports-bars.

  • E-sport in The Playground in Antwerpen (station: Antwerpen-Centraal), of in het Spawn Bar in Charleroi (station: Charleroi-central)
  • Spelletjes en gezond eten in Het Strand in Leuven (station: Leuven)
  • all-you-can-play in La Luck in Elsene (station: Brussel-Zuid)
  • En nog veel meer ideeën!

6. Skiën op een indoor skipiste

Vind jij het leuk om een middagje op de piste door te brengen en je ziet het niet zitten om 12 uur in de auto te zitten om naar de Alpen te rijden? Geen nood, de trein bezorgt jou instant sneeuwpret in België!

check2-anim
loader