Met de trein naar Grand-Prix Spa Francorchamps!

Met de NMBS-code op je Grand-Prix ticket kan je je Event Train Ticket naar Grand-Prix Spa Francorchamps kopen.

 • Geldig voor een heen- en terugreis aan -50% tussen eender welk Belgisch station en Verviers-Central
 • Geldig van 28 t.e.m. 30 juli
 • De code begint met het cijfer 0, een hoofdletter "I" en de letters "FB"
 • Betalende shuttlebus van station Verviers-Central naar/van het Grand-Prix
 Als je in de Euregio (Luik, Limburg, Aken en Maastricht) woont, kan het Euregioticket interessanter zijn, afhankelijk van je reisdata (meer info).

Mijn treinticket

Je kan het Event Train Ticket alleen kopen op deze pagina, vanaf 30/06/2023. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je ticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Je kan een Event Train Ticket kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Event Train Ticket met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Event Train Ticket met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Event Train Ticket met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Centraal.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Event Train Ticket geldig naar het station Verviers-Central. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes

Afhankelijk van je reisdata, als je in de Euregio (Luik, Limburg, Aken en Maastricht) woont, kan het Euregioticket interessanter zijn (meer info).

Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de organisator na aankoop van je GP ticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket op deze pagina te kopen.

Als de organisator van het festival je deze code niet heeft gestuurd, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

De NMBS-code om je treinticket te kopen werd je toegestuurd door de organisator na aankoop van je GP ticket. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FG. Gebruik deze NMBS-code om je Event Train Ticket op deze pagina te kopen.

Om elk probleem te vermijden, nodigen wij je uit om de juiste karakters van je code te coderen (bijvoorbeeld: "0" in plaats van "o"), of om ze rechtstreeks te kopiëren en te plakken. Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via ons formulier.

Event Train Tickets staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier.

Alles over je reis naar Grand-Prix Francorchamps

Nee, je GP ticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je GP ticket, kan je op deze pagina vanaf 30/06/2023 – 10 u. een Event Train Ticket kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Ja. Tickets voor pendelbusgebruikers 395 en 294 tussen Verviers-Centraal en de GRAND PRIX zijn online beschikbaar op deze website en zullen ook verkrijgbaar zijn aan een TEC-loket bij de ingang van Verviers-Centraal. De prijs is € 10 voor een onbeperkt aantal ritten per dag. Eén ticket per dag is verplicht. Mensen met een TEC-buspas zijn vrijgesteld van dit ticket.

Omdat Event Train Tickets op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Meer info: spagrandprix.com
check2-anim