Zin in een luie zondag met koffiekoeken? Niks van! Jij neemt de trein om iets leuks te gaan doen vandaag. En geen geklaag over de ticketprijs, want op zondag reis je aan 50%* korting met het Weekend Ticket! Maak iets moois van deze heerlijke rustdag, wij geven je alvast enkele ideeën!

1. Maak een mooie wandeling vanuit een station

Zondag = wandeldag? Strek de benen en leer een nieuwe streek kennen! Wij verzamelden enkele leuke wandelingen in steden én in natuur die vertrekken vanuit een station. Ecologisch én ontspannen op zondag, een perfecte combinatie als je het ons vraagt.

2. Bezoek een museum of tentoonstelling

Zondag = cultuurdag? Een beetje slenteren in de stad, lekker brunchen, museumpje meepikken... Neem de trein en ontdek een nieuwe tentoonstelling om je cultuurhonger te voeden!

3. Bezoek een dierenpark

Zondag = quality time met jouw gezin? Dan is een dierenpark bezoek een van de leukste dingen om te doen! Neem de trein en spot de schattigste dieren! En uiteraard mag een lekkere picknick niet ontbreken.

4. Schatten zoeken op de brocantemarkt

Zondag = snuisterdag? Neem de trein en ga op zoek naar de leukste spullen op de brocantemarkten, antiekmarkten, vlooienmarkten en rommelmarkten in België! Meubels, juwelen, boeken of gewoon nostalgische spullen, je vindt er zeker iets leuks!

5. Ga op citytrip in eigen land

Zondag = citytrippen? Neem de trein naar een stad die je nog niet zo goed kent! Wij nemen je mee in onze blogs langs de leukste tips. Met de trein kom je meteen aan in het hart van de stad én hoef je nergens te parkeren. De beste manier, toch?

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader