Wat is er heerlijker dan een stevige stadswandeling? Neem de trein en ga wandelen in de mooiste steden! Zo gaat het goed, zo gaat het beter, alweer een kilometer!

1. Doorkruis Antwerpen van Noord tot Zuid

Deze ontspannende wandeling neemt je mee langs het veelzijdige Antwerpen: van het authentieke Eilandje tot het hippe Zuid via de historische binnenstad en het groene Linkeroever. Onderweg passeer je zowel indrukwekkende gebouwen als unieke plekjes geliefd bij locals. Je vertrekt aan het station Antwerpen-Luchtbal en wandelt zo’n 13km tot het station Antwerpen-Zuid. Zowel je heen- als je terugreis kan je doen met één heen-en-terug ticket naar de zone Antwerpen.

2. Kortrijk, een verrassende stad aan de Leie

Welkom in Kortrijk! Een stad boordevol geschiedenis die de laatste jaren een enorme metamorfose doormaakte. Deze wandeling neemt je mee langs middeleeuwse gebouwen, gezellige winkelbuurten en hippe stadsvernieuwingsprojecten.

3. Street art en opmerkelijke Insta-decors in Brussel

Ontdek de 1001 kleurrijke facetten van Brussel met deze route en maak kennis met niet minder dan 24 street art-kunstwerken en 17 stripfresco's. Poseer vóór deze flamboyante decors voor je story van de dag.

4. Namen onthult zijn schatten

Ga mee op stap door oude stadswijken en groene tuinen. Flaneer langs de rivier. Geniet van de rust aan de top van de Citadel. Laat je verleiden door het adembenemend uitzicht op de stad en maak kennis met haar rijke historische patrimonium. Voor één dag op bezoek in de hoofdstad van het Waalse Gewest.

5. Wandeling in de historische binnenstad van Gent

Dompel je onder in de prachtige historische binnenstad van Gent. Bewonder de gebouwen, slenter in de gezellige winkelstraatjes en kijk je ogen uit op enkele mooie uitzichtplekjes. Proef van de typische Neuzekes of een Gents biertje en maak er een geslaagde uitstap van!

Zin in nog meer wandelplezier?


Check al onze wandelingen!

check2-anim