Win mooie cadeaus op onze wedstrijdpagina!
Ga deze zomer naar je favoriete festival dankzij NMBS!

Ga met de trein naar het grootste zomerfestival van België!

 • trein en bus brengen je snel en zonder zorgen naar het festival en naar de camping
 • je festivalticket geeft je recht op een gratis E-treinbiljet op naam

Hoe bestel je je gratis E-treinbiljet Rock Werchter? 

 • vanaf 05/06/2019 vind je je NMBS-code op www.ticketmaster.be/rw
 • met je NMBS-code download je vervolgens je gratis E-treinbiljet op deze pagina
 • print je E-treinbiljet uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het E-treinbiljet Rock Werchter onderaan deze pagina.

Rock Werchter

Vier dagen, vier podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt in 2019 plaats van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni. Rock Werchter is een unieke belevenis. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Alles over je reis naar Rock Werchter

Je kan het E-treinbiljet Rock Werchter downloaden op deze pagina, vanaf 05/06/2019. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is je NMBS-code. Die vind je vanaf 05/06/2019 op www.ticketmaster.be/rw. De code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de cijfers 51.

Je kan het E-treinbiljet zelf printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Voor reizigers met een campingticket The Hive, The Hive My Space of The Hive Resort:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station LEUVEN in de periode van woensdag 26/06/2019 t.e.m. maandag 01/07/2019;
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Leuven en je camping in de periode van 26/06/2019 13 uur t.e.m. 01/07/2019 13 uur.

Voor reizigers met een campingticket The Hive ADL of reizigers met bestemming Festivalpark:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station LEUVEN in de periode van donderdag 27/06/2019 t.e.m. maandag 01/07/2019;
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Leuven en je camping of het festivalpark in de periode van 27/06/2019 7 uur t.e.m. 01/07/2019 13 uur.

Voor reizigers met een campingticket Regular A1, C3 of C7:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station AARSCHOT in de periode van donderdag 27/06/2019 t.e.m. maandag 01/07/2019;
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Aarschot en je camping in de periode van 27/06/2019 7 uur t.e.m. 01/07/2019 13 uur.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinbiljet. Je hebt een E-treinbiljet Rock Werchter nodig. Dat kan je  vanaf 05/06/2019 gratis downloaden op deze pagina. Je hebt er wel je NMBS-code voor nodig. Die vind je (ook vanaf 05/06/2019) op www.ticketmaster.be/rw.

De dienstregeling van de extra treinen vind je later terug op deze pagina.

Er zijn geen speciale nachttreinen.

Ja, als je vertrekt van station Brussels Airport - Zaventem, moet je zelf nog twee Biljetten Diabolotoeslag kopen: één voor je heen- en één voor je terugreis.

Ja, je kan een E-treinbiljet Rock Werchter combineren met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het E-treinbiljet geldig naar het station Leuven of Aarschot. Bij het downloaden van je E-treinbiljet vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:

 • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
 • vanuit Duitsland: Hergenrath
 • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
 • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes

Als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem moet je wel zelf nog twee Biljetten Diabolotoeslag kopen: één voor je heen- en één voor je terugreis.

Bij controle op de trein tijdens je heen- en terugreis, moet je je E-treinbiljet en identiteitskaart tonen.
E-treinbiljetten zijn steeds op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
E-treinbiljetten kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.