Ga met de trein naar het grootste zomerfestival van België!

  • Trein en bus brengen je vlot, veilig en milieuvriendelijk naar het festival en naar de camping
  • Je festivalticket geeft je recht op een gratis Treinticket Rock Werchter op naam. Dit treinticket is geldig voor 1 heen- en 1 terugreis in 2de klas van een Belgisch vertrekstation naar het station Leuven of Aarschot in de periode van woensdag 28 juni t.e.m. maandag 3 juli 2023.
  • Na elke festivaldag rijden er 's nachts twee extra treinen (één naar Brussel en Gent, één naar Antwerpen). Voor deze nachttreinen is een extra ticket heen en terug nodig tegen de prijs van €13.  
  • Nog even geduld: meer info over het gratis Treinticket Rock Werchter en over de nachttreinen volgt later.

Rock Werchter

Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

check2-anim