Ga met de trein naar het grootste zomerfestival van België!

 • trein en bus brengen je vlot, veilig en milieuvriendelijk naar het festival en naar de camping
 • je festivalticket geeft je recht op een gratis Treinticket Rock Werchter op naam
Opgelet: Door de strijd tegen het coronavirus is dit festival afgelast. Meer info over de NMBS-code op je festivalticket en het gratis treinticket voor het festival 2022 vind je later op deze pagina.
NIEUW: na elke festivaldag, 2 speciale nachttreinen terug vanuit station LEUVEN naar Antwerpen en Gent via Brussel.
Let op! Om een nachttrein te nemen, heb je een bijkomend Treinticket Rock Werchter Nachttrein nodig tegen de vaste prijs van slechts € 12!

Rock Werchter

Rock Werchter, dat is 4 dagen, 4 podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt in 2021 plaats van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Alles over je reis naar Rock Werchter

Je kan het Treinticket Rock Werchter alleen downloaden via nmbs.be/rockwerchter, vanaf 14/06/2021 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de cijfers 51.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Je hebt een GRATIS Treinticket Rock Werchter nodig. Dat kan je op deze pagina vanaf 14/06/2021 – 10 u. downloaden met de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, de hoofdletter i en de cijfers 51.

Voor reizigers met een campingticket The Hive, The Hive My Space of The Hive Resort:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station LEUVEN in de periode van woensdag 30/06/2021 t.e.m. maandag 05/07/2021
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Leuven en je camping in de periode van 30/06/2021 13 u. t.e.m. 05/07/2021 13 u.

Voor reizigers met een campingticket The Hive ADL of reizigers met bestemming Festivalpark:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station LEUVEN in de periode van donderdag 01/07/2021 t.e.m. maandag 05/07/2021
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Leuven en je camping of het Festivalpark in de periode van 01/07/2021 7 u. t.e.m. 05/07/2021 13 u.

Voor reizigers met een campingticket Regular A1, C3 of C7:

 • 1 heen- en 1 terugreis in 2e klas van een Belgisch station naar station AARSCHOT in de periode van donderdag 01/07/2021 t.e.m. maandag 05/07/2021
 • het eindtraject heen-en-terug met de speciale bussen van De Lijn tussen station Aarschot en je camping in de periode van 01/07/2021 7 u. t.e.m. 05/07/2021 13 u.
De dienstregeling van de extratreinen overdag vind je later terug op deze pagina.

NIEUW: na elke festivaldag rijden er 2 speciale nachttreinen vanuit station LEUVEN naar Antwerpen-Centraal en naar Gent-Sint-Pieters (via Brussel).
Let op! Om een nachttrein te nemen, heb je een bijkomend Treinticket Rock Werchter Nachttrein nodig tegen de vaste prijs van slechts € 12!
Ja, als je vertrekt van station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.

Je kan een Treinticket Rock Werchter gebruiken:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Rock Werchter met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Rock Werchter met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Rock Werchter met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Rock Werchter geldig naar het station Leuven of Aarschot. Bij het downloaden van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Omdat Treintickets Rock Werchter op naam staan, moet je bij controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Tip: bewaar je treinticket goed tijdens het festival; je hebt het nog nodig voor de terugreis!
Treintickets Rock Werchter staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Extra reisideeën

loader